Witold Kepinski - 24 augustus 2016

Archive360 migreert email archief naar Microsoft Azure cloud

Archive360 migreert email archief naar Microsoft Azure cloud image

Archive360 introduceert Archive2Azure, een email archivering software en migratie oplossing die voldoet aan compliance regels voor het Microsoft Azure platform. Hiermee kan snel data van een on-premises omgeving naar een cloud omgeving worden gemigreerd.

Archive360 is een Microsoft Cloud Solution Provider en zijn Archive2Azure oplossing is Microsoft Azure Certified. Archive360, dat wordt geleid door ceo Bob DeSteno, is een specialist in het migreren van legacy email archieven en ongestructureerde data naar Microsoft Office 365, Hosted Microsoft Exchange Online en nu ook naar Microsoft Azure cloud. Archive360 biedt hiervoor zijn Archive2Anywhere voor gecontroleerde datamigratie naar de cloud. Deze oplossing kan door diverse branches worden gebruikt zoals gezondheidszorg, financial services en de overheid.

Hosting

"Archive2Anywhere kan worden aangeboden door hosting providers, managed service providers en channel partners zoals resellers en VARs. Ze verlagen daarmee kosten voor klanten in de on-premises omgeving en maken meer marge meer services. Daarnaast kunnen ze met hun archiveringsdiensten meer Office 365 klanten aantrekken die op zoek zijn naar een dienstverlener die door voor email compliance en doe voldoet aan eDiscovery", aldus Bill Tolson, Vice President of Marketing bij Archive360.

Het Archive2Anywhere platform biedt 11 connectors voor onder andere MessageOne, AXS-One, MX Logic, ArchiveOne/C2C en Gwava waardoor een legacy email archief naar de cloud kan worden gemigreerd. Dat geldt voor bestanden, email data en PST bestanden aldus Tolson.

ARCHIVE360_AZURE.jpg.p.jpg

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!