Witold Kepinski - 23 augustus 2016

GasTerra verlengt contract met Atos voor beheer IT-infrastructuur

GasTerra - een internationaal opererende handelsonderneming in aardgas - en Atos verlengen hun overeenkomst voor de uitbesteding van IT-beheer met drie jaar. Dit stelt GasTerra in staat aanzienlijk op kosten te besparen en invulling te geven aan zijn ambitie om de algehele efficiëntie van de organisatie te verhogen, zo beweren beide partijen.

Atos tekent niet alleen voor het beheer van de volledige IT-infrastructuur, maar ook voor desktopvirtualisatie en het beheer van zakelijke toepassingen van GasTerra. Ook biedt zij ondersteuning op het gebied van telefonie en de virtualisatie van de kantooromgeving, zowel van servers als opslagdata.

“De veranderingen in de marktomstandigheden dwingen onze organisatie om de waarde van het Nederlandse aardgas anders te maximaliseren.”, zegt Johan Stäbler, CIO van GasTerra. “In die context stelt de voortgezette samenwerking met Atos ons in staat onze efficiency en productiviteit te verhogen.”

“De verlenging van deze overeenkomst betekent een versterking van onze uitstekende relatie met GasTerra. We zijn erg blij dat GasTerra ons opnieuw het vertrouwen geeft ook in de komende jaren een bijdrage te leveren aan het realiseren van haar strategie. Bovendien kunnen wij onze positie in de internationale energiesector door deze overeenkomst verder versterken”, vertelt Peter ‘t Jong (foto), CEO van Atos in Benelux & The Nordics.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!