Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud garandeert workloads
25-08-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud garandeert workloads

Veeam Software, aanbieder van backup, recovery en availability oplossingen, kondigt zijn nieuwe generatie availability technologie aan: Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud.

Het Availability Platform for the Hybrid Cloud van Veeam stelt bedrijven en ondernemingen van allerlei groottes in staat beschikbaarheid voor virtuele, fysieke en cloud-based workloads te garanderen. Dat wordt gedaan met: Enterprise Continuity (Recovery Service Level Objectives (SLOs) van minder dan een kwartier voor alle applicaties en data; Disaster Recovery-orkestratie), Workload Mobility (beschikbaarheid voor workloads in elke cloud of op elke locatie, om zo IT-investeringen te maximaliseren en flexibiliteit te vergroten) en Compliance & Visibility (proactief monitoren, rapporteren, testen en documenteren om te zorgen dat er aan alle (bedrijfs)voorschriften wordt voldaan).

Veeam Availability Platform in details

Het Veeam Availability Platform levert next-generation Availability voor virtuele, fysieke en cloud-based workloads. Het platform bestaat uit: private cloud en virtuele-serverworkloadbeschikbaarheid met Veeam Availability Suite; public cloud en fysieke-serverworkloadbeschikbaarheid met Veeam Agent voor Linux en Veeam Agent voor Microsoft Windows; disaster recovery-orkestratie met Veeam Availability Orchestrator; een cloud-enabled beheerconsole voor serviceproviders en managed cloud- en distributed-omgevingen met Veeam Availability Console.

De Veeam Availability Platform-oplossing bestaat uit: Veeam Availability Suite, Veeam Availability Console, Veeam Agent voor Microsoft Windows, Veeam Agent voor LinuxVeeam Availability Orchestrator en Veeam Cloud Connect

Office 365

Veeam introduceert ook nieuwe opties voor Microsoft Office 365. Het nieuwe Veeam Backup voor Microsoft 365 staat organisaties toe overal en altijd te kunnen werken zonder behoud van de eigen e-maillinfrastructuur. Het neemt echter niet weg dat er nog een lokale back-up van e-maildata nodig is. Met Office 365 heeft het bedrijf zeggenschap over de data, en dus is het bedrijf ook verantwoordelijk voor de bescherming ervan. Het nieuwe Veeam Backup voor Office 365 vermindert het risico van toegangsverlies tot e-maildata en garandeert e-maildatabeschikbaarheid voor gebruikers en het bedrijf. Met dit product kunnen klanten:cveilig Office 365-e-maildata terugzetten in hun eigen omgeving;c individuele mailboxitems snel herstellen met best-of-breed fijnmazigheid;c op efficiënte wijze eDiscovery op e-mailarchieven toepassen, met geavanceerde zoekmogelijkheden en flexibele recovery- en exportopties.

Dit nieuwe product is geïntegreerd met Veeam Backup & Replication en stelt gebruikers met hybride omgevingen in staat om makkelijk mailboxdata tussen Office 365 en on-premise Exchange uit te wisselen. Het product wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2016 gelanceerd.

IBM Storwize

Ook kondigt Veeam aan dat extra primaire storage-integratie met de IBM Storwize-familie en het IBM SVC-platform bij Veeam Availability Suite v10 zijn inbegrepen. Meer informatie over v10 wordt bekendgemaakt tijdens VeaamON 2017, het internationale Premier Data Center Availability Event dat van 16 – 18 mei 2017 plaatsvindt in New Orleans, LA. De inschrijving hiervoor is gestart.

Bezoek voor meer informatie https://www.veeam/com/nl, of bezoek Veeam bij stand 1731 tijdens VMworld US 2016.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter