Witold Kepinski - 26 augustus 2016

Kannegieter housing- en containmentportfolio uitgebreid met Tecnosteel

Kannegieter housing- en containmentportfolio uitgebreid met Tecnosteel image

Kannegieter breidt haar housing- en containmentportfolio uit door de samenwerking aan te gaan met Tecnosteel. Vanaf heden kunnen opdrachtgevers bij Kannegieter ook terecht voor het complete Tecnosteel Progress en Bladeshelter porfolio. Deze housing- en containmentoplossingen zijn geschikt voor diverse omgevingen, zoals serverrooms, datacenters en outdoor buildings.

Door deze samenwerking met Tecnosteel hebben de opdrachtgevers van Kannegieter dus een nog uitgebreidere keuze uit kwalitatieve, innovatieve en flexibele housing- en containmentoplossingen. Daarnaast kunnen zij profiteren van de specialistische kennis en ervaring die beide partijen hebben op dit vakgebied zo beweert Kannegieter.

"De combinatie van de nieuwste datacentertechnologieën, modulaire oplossingen en uitstekend doordachte cabling racks oplossingen van Tecnosteel enerzijds en de power-, cabling- en monitoringconcepten van Kannegieter anderzijds, zorgen ervoor dat wij onze klanten innovatieve en flexibele totaaloplossingen kunnen bieden", aldus Ron van Roosmalen, Sales Manager bij Kannegieter. Volgens hem is dit dé kracht van de samenwerking tussen Tecnosteel en Kannegieter. "Kannegieter kan door middel van deze samenwerking nog optimaler invulling geven aan de specifieke en altijd in ontwikkeling zijnde businessbehoeften van haar opdrachtgevers. Zo kunnen wij opdrachtgevers bijvoorbeeld goed doordachte cabling racks leveren, waarbij voldoende aandacht is voor cable management en maximale toegankelijkheid tot specifieke switching racks met aandacht voor a-typische ventilatiebehoeften. Daarnaast is er niet alleen oog voor het upgraden van omgevingen, maar wij kunnen opdrachtgevers ook ondersteunen bij het downgraden van een omgeving, zodat zij de nodige kosten kunnen besparen. In samenwerking met Tecnosteel kan Kannegieter haar opdrachtgevers dus een nog uitgebreidere service bieden én een ruime keus uit kwalitatief hoogwaardige Server-, Datacenter-, Cabling- en Outdoor-oplossingen."

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!