Reasonnet en ilionx starten samenwerking
29-08-2016 | door: Witold Kepinski

Reasonnet en ilionx starten samenwerking

Reasonnet en ilionx hebben in het bijzijn van professionals, management én Henkjan Smits van Business X-Factor hun samenwerking bekrachtigd en gevierd.

De samenwerking tussen ilionx en Reasonnet is volgens partijen goed vanwege de inhoudelijke en culturele match. Het in volledige transparantie samenwerken tijdens het eerste project is een manier van werken die beide partijen goed ligt. De werkplekoplossing (DIaaS 3.0) die ReasonNet gezamenlijk voor een klant van ilionx in korte tijd hebben ingericht is hier een voorbeeld van. Reasonnet levert hierbij de (desktop)infrastructuur via haar Enterprise Class Cloud omgeving en netwerk terwijl ilionx zorg draagt voor de feitelijke inrichting en beheer van de desktop naar de wensen van haar klant.

ilionx is een ICT-dienstverlener die zichzelf als doel stelt organisaties succesvoller te maken door middel van vooruitstrevende ICT-oplossingen met professionals. ilionx draagt niet alleen zorg voor de implementatie en het beheer van ICT-oplossingen, maar adviseert en begeleidt organisaties tevens in het gebruik ervan.

Reasonnet is in Nederland en België leverancier van Ccoud diensten op basis van een wholesale model. Reasonnet levert cloud computing aan Service Providers vanuit een hoogwaardig beveiligd netwerk dat drie moderne datacenters ontsluit, geheel gebaseerd op VCE’s gestandaardiseerde converged-infrastructure technologie. Het netwerk geeft toegang tot de Reasonnet Cloud, maar geeft tegelijk een directe ontsluiting van public Cloud platformen zoals Azure en Amazon.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Cloud