Witold Kepinski - 29 augustus 2016

Videns IT Services versterkt met Ryu Lekranty en Guido Ligthart

Videns IT Services versterkt met Ryu Lekranty en Guido Ligthart image

Videns IT Services, leverancier van flexibele next-generation netwerkoplossingen, heeft twee nieuwe engineers in de arm genomen. Sinds kort wordt het team versterkt door senior network engineer Guido Ligthart en network engineer Ryu Lekranty. Ligthart zal zich onder meer bezighouden met implementatieservices en diverse projecten bij nieuwe klanten. Lekranty wordt vooral verantwoordelijk voor Cloud-based Network-projecten in samenwerking met partner Aryaka.

Ondanks de snelle groei bij Videns IT Services bedient iedere engineer maximaal vier of vijf klanten, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het netwerk van de klanten. Door deze dedicated klantenbenadering is het mogelijk om problemen voortijdig in kaart te brengen en om nieuwe technologieën en oplossingen bedrijfsspecifiek en snel te implementeren. Zo behoudt Videns IT Services de hoge kwaliteit van service en diensten.

Guido Ligthart (42) deed als senior network engineer onder andere ervaring op bij KPN en Texas A&M University in de Verenigde Staten. Naast implementatieservices en projecten bij nieuwe klanten van Videns IT Services krijgt Ligthart de verantwoordelijkheid over het netwerkbeheer en servicemanagement van enkele bestaande klanten. Ligthart gaat zich daarnaast bezighouden met de verdere uitbouw en ontwikkeling van de nieuwe Velocloud SDWAN-dienst.

Ryu Lekranty (31) werkte eerder als security/network engineer bij onder meer Fortytwo, InnoSys ICT, Internedservices en Easynet Connect. De Aryaka-projecten waaraan hij bij Videns IT Services gaat werken, zijn onder meer nieuwe contracten die gesloten zijn met een wereldwijde fabrikant in de hightechindustrie, en een wereldwijde speler van veiligheidsoplossingen in Zweden.

Ligthart: “De bedrijfscultuur en manier van werken bij Videns IT Services zijn erg prettig. Videns IT Services werkt bovendien met software-defined WAN-technologie en dat vind ik een veelbelovende techniek.” Lekranty: “Videns IT Services is een snelgroeiend, internationaal bedrijf en het is fijn daaraan mee te bouwen. Ik wil iets kunnen betekenen binnen een organisatie en niet een van velen op een afdeling zijn. Bij Videns IT Services heb ik veel verantwoordelijkheid én vrijheid, mede door Het Nieuwe Werken.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!