Copaco distribueert ProDVX hardware in de Benelux
29-08-2016 | door: Witold Kepinski

Copaco distribueert ProDVX hardware in de Benelux

Copaco en ProDVX starten een samenwerking voor de distributie van de ProDVX hardware in de Benelux. De oplossingen van ProDVX zijn gericht op diverse toepassingen op het gebied van digital signage, room booking, interactieve kiosken en home automation.

Copaco gaat voor ProDVX de hele Benelux-markt bedienen met het standaard productgamma van ProDVX. Daarnaast zal Copaco specifieke maatwerkoplossingen in projecten ondersteunen. Met de producten en oplossingen van ProDVX en de solide distributie van Copaco, kunnen partners hun porfolio versterken met onze onderscheidende producten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan gaming, healthcare en security/surveillance oplossingen, retail, POS, digital signage en room booking. 

ProDVX en Copaco zullen nauw gaan samenwerken om de gezamenlijke doelstellingen te realiseren, aldusHuub Aerts (foto), Business Director bij Copaco: “Met ProDVX voegen we een merk toe aan ons portfolio dat voorziet in de behoefte van organisaties om informatie optimaal in te zetten. Of dit nu een spreekkamer-reserveringssysteem bij een kantoor is, of een video display voor reclameboodschappen in een winkel, met ProDVX heeft Copaco de juiste oplossing in huis. De producten staan bekend om de hoge kwaliteit, gebruiksgemak en competitieve pricing. De displays en tablets van ProDVX zijn er al vanaf 3.5 inch en ook in veel andere maten beschikbaar. Diverse producten uit het ProDVX portfolio zijn aan te sluiten en/of aan te sturen via Power over Ethernet (PoE) techniek. Copaco partners die actief zijn in retail, office, educatie, maar ook manufacturing kiezen met ProDVX voor een kwalitatief en veelzijdig merk.”

Bareld Huitema, Commercieel Manager bij ProDVX: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met Copaco. Copaco is de perfecte aanvulling op ons distributiemodel en dat is niet alleen vanwege hun sterke positie, maar ook door hun kennis van de markt en de verschuiving die momenteel marktbreed plaatsvindt. Mede hierdoor hebben wij behoefte aan een grotere uniforme zichtbaarheid over de gehele ICT-linie. Door de samenwerking met Copaco kunnen we dat perfect realiseren en onze klanten nog beter voorzien van onze oplossingen."

WK

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware