Witold Kepinski - 31 augustus 2016

Amazon.de website is beschikbaar in het Nederlands

Amazon.de website is beschikbaar in het Nederlands image

Nederlandstalige bezoekers van Amazon.de kunnen nu gebruik maken van Nederlandse navigatie, miljoenen vertaalde productnamen en Nederlandse klantenservice met ondersteuning via telefoon en e-mail. De nieuwe service is in te schakelen via de navigatiebalk bovenaan de pagina.

Nederlandse bezoekers kunnen op Amazon.de hun voorkeurstaal kunnen veranderen van Duits naar Nederlands. In de eerste fase zijn er al miljoenen vertaalde productnamen beschikbaar in het Nederlands, evenals een groot aantal nuttige onderdelen zoals ’Je account’. Ook de navigatie, de bestel- en verzendinformatie en de klantenservice zijn beschikbaar in het Nederlands. Klanten worden in het Nederlands geholpen per telefoon en e-mail. De komende tijd zullen er nog meer vertaalde pagina's en functies worden toegevoegd, aldus Ralf Kleber, Country Manager bij Amazon.de. "Dit brengt ons een stap dichter bij onze visie om klanten te kunnen helpen om alles te kopen wat ze zoeken op al onze Europese websites, zonder barrières."

Op Amazon.de profiteren klanten van een brede selectie producten in meer dan 25 categorieën en van uitstekende levering via Amazon’s snelle en betrouwbare logistieke netwerk. Nederlands als voorkeurstaal is beschikbaar op desktopbrowsers en klanten kunnen deze instelling opslaan in hun klantprofiel voor toekomstige bezoeken.

Momenteel zijn de volgende functies beschikbaar in het Nederlands:

• De navigatie

• Miljoenen productnamen, waarvan het aantal zal blijven stijgen

• De klantenservice met ondersteuning per telefoon en e-mail

• De meest gebruikte hulp-pagina’s

• Je account en de bestel- en verzendinformatie

Klanten kunnen de Nederlandstalige website openen door te klikken op de wereldbol in de navigatiebalk bovenaan de pagina.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!