Lenovo introduceert nieuwe Yoga devices tijdens IFA 2016

01-09-2016 | door: Witold Kepinski

Lenovo introduceert nieuwe Yoga devices tijdens IFA 2016

Lenovo heeft tijdens de IFA beurs in Berlijn de Yoga Book geïntroduceerd en kondigt tevens de nieuwe Yoga 910 convertible laptop en Yoga Tab 3 Plus Android Tablet aan.

Deze nieuwe Yoga Book 2-in-1 tablet is ontworpen om te voorzien in de belangrijkste behoefte van mobiele gebruikers: ontspanning en productiviteit verenigen in één tablet met de stylus voor dubbel gebruik, die kan schrijven op papier en op het scherm; de productiviteitsgerichte gebruikersinterface'het dunne en lichte ontwerp met 360°-scharnier en de batterij met een levensduur van 15 uur.

Yoga 910

Op IFA beurs in Berlijn kondigde Lenovo de nieuwste generatie van zijn Yoga convertible laptop aan. De 13.9-inch Yoga 910 borduurt voort op het succes van de Yoga 900 en is een dunne convertible laptop uitgerust met een Intel Core i7 processor en Windows 10 software. Lenovo laat de keuze tussen een 4K of full HD scherm, biedt een nagenoeg randvrij beeldscherm (5mm rand) met 10 procent meer schermruimte en een 14 procent toename in resolutie. Muziek en geluid zijn bij de Yoga 910 met Dolby Audio Premium verbeterd. Met tot wel 15.5 uur aan batterij, kunnen gebruikers werken of films kijken zonder zich zorgen te maken over hun batterijduur. Verder heeft de Yoga 910 een ingebouwde fingerprint reader die zorgt voor verbeterde beveiliging, en is het uitgerust met de kenmerkende en verbeterde scharnierband.

Yoga Tab 3 Plus
De Yoga Tab 3-portfolio wordt op IFA uitgebreid met de Yoga Tab 3 Plus, wat opnieuw de benchmark verhoogt in wat de ultieme tablet voor (video) entertainment moet zijn. De Yoga Tab 3 Plus is uitgerust met een 10.1-inch scherm met Technicolor kleurverbetering, Dolby Atmos driedimensionaal geluid met vier naar voren gerichte JBL speakers en vier afzonderlijke weergavestanden. Met Lenovo Media Cast, kunnen gebruikers ook audio (via Bluetooth) en video (via Miracast) streamen vanaf een ander apparaat.  Verder komt de Yoga Tab 3 Plus met een 9300 mAh smart power management batterij die 18 uur batterijduur biedt en een 24w snel-lader.

Lenovo Miix 510

Ten slotte lanceert Lenovo op IFA zijn Miix 510 dat de functionaliteit van een tablet uitbreidt met het comfort en de handigheid van een full-size toetsenbord. Door de Miix 510 van dit toetsenbord los te koppelen, leent het zich perfect voor online entertainment. 

Prijzen en beschikbaarheid

De Yoga Book kost €499 incl. in Android Wifi versie, € 599 incl. in Windows Wifi, € 599 incl. in Android LTE en € 699 in Windows LTE. De Wifi versies worden in september verwacht, de LTE-versies in oktober.

De Yoga 910 zal €1499 incl. kosten en komt eind oktober op de markt.

De Yoga Tab 3 Plus kost €299 inclusief en is vanaf begin november beschikbaar.

De Lenovo Miix 510 is beging oktober beschikbaar vanaf € 699,- incl.

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware