Apple distributeur Five 4 U overgenomen door ALSO
01-09-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Apple distributeur Five 4 U overgenomen door ALSO

IT-distributeur ALSO Holding is van plan soortgenoot Five 4 U over te nemen, een gespecialiseerd distributeur van computer hardware en software in de Benelux. Dit melden ALSO baas Gustavo Möller-Hergt (foto) en Rien Slagter, CEO van Five 4 U.

Five 4 U vertegenwoordigt meer dan 50 leveranciers en heeft een internationale klantenkring van gerenommeerde resellers. Five 4 U levert onder andere Apple, HP en Epson oplossingen met diensten zoals warehousing en service merchandising.

Five 4 U is sinds 1992 actief als distributeur van computerhardware en software. Inmiddels telt het bedrijf, met vestigingen in Nederland en België, ruim 70 medewerkers en bedraagt de jaarlijkse omzet meer dan 270 miljoen euro. De distributeur verwacht voor 2016 een omzet van circa 285 miljoen euro in Nederland, België en Luxemburg.

ive 4 U levert uitsluitend aan resellers in de Benelux en Frankrijk met een gespecialiseerd productaanbod. Five 4 U staat bekend als een grote Apple distributeur en levert naast alle Apple producten een uitgebreid portfolio van allerlei producten en accessoires rondom Apple. 

ALSO verwacht de overname in de herfst van 2016 te ondertekenen na de voltooiing van het due diligence onderzoek.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Hardware