HP introduceert een nieuwe zakelijke desktops

HP introduceert een nieuwe zakelijke desktops

02-09-2016 | door: Witold Kepinski

HP introduceert een nieuwe zakelijke desktops

HP introduceert een nieuwe zakelijke desktop op de markt: de HP Elite Slice. De HP Elite Slice is een compacte stijlvolle zakelijke pc die vrijwel draadloos werkt. Ook introduceert de computerfabrikant de HP Pavilion Wave, een desktop voor privégebruik, ontworpen als een speaker.

HP Elite Slice 

De kleinste desktop van HP, de HP Elite Slice, is een desktop gebouwd voor communicatie en samenwerking. Het is de eerste commerciële desktop met cable-less connectiviteit en stelt gebruikers in staat om zelf de desktop van hun keuze te bouwen. Het compacte formaat van de HP Elite Slice zorgt ervoor dat er in kantoorruimtes aanzienlijk op ruimte bespaard kan worden. Veelzijdigheid, prestaties en security komen samen in de nieuwe HP Elite Slice en dragen bij aan een hogere productiviteit en betere samenwerking tussen medewerkers.

HP Pavilion Wave

De HP Pavilion Wave is ontworpen voor entertainment en productiviteit. Het device combineert desktopkracht met een geweldige entertainmentervaring. Het nieuwe design van deze desktop is ontworpen zodat het in elk interieur past. Voor klanten die hun privé-computer willen vervangen, is de nieuwe HP Pavilion Wave een mooi, compact systeem dat is uitgerust met de kracht en snelheid van een normale desktop. Het is de eerste desktop die een volledig geïntegreerd audiosysteem met Cortana-ondersteuning heeft en daarnaast beschikt over een driehoekig uiterlijk. De case is aan de bovenkant voorzien van een parabolische reflector met een geïntegreerde speaker voor een optimale audiobeleving.

Prijzen en beschikbaarheid

HP Elite Slice is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar vanaf € 599,-

HP Audio Module kost € 99,-

HP ODD Module kost € 99,-

HP Elite Slice voor Meeting Rooms is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar vanaf €799,-

HP EliteDisplay S240uj Monitor is eind december 2016 in Europa beschikbaar vanaf € 389,-

HP LD5511 55-inch Large Format display is vanaf november in Europa beschikbaar vanaf € 1.190,-

HP Pavilion Wave is vanaf vandaag in Europa beschikbaar vanaf € 699,-

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware