Witold Kepinski - 02 september 2016

Stage Entertainment kiest voor Microsoft Azure cloud van Proact VX

Stage Entertainment, de grootste aanbieder van live entertainment in Europa en bekend van musicalproducties als The Lion King, Hij Gelooft in Mij, Aladdin en The Bodyguard kiest voor een Microsoft Azure hybrid cloudoplossing van Proact VX.

Stage Entertainment is een dynamische, internationale theaterproducent die hoge kwaliteitseisen aan zichzelf en haar partners stelt. Voor de onderneming is één overkoepelende IT-oplossing voor alle internationale vestigingen, mede gezien het toenemende belang van data-analyse, een randvoorwaarde voor toekomstige groei. Proact VX heeft de opdracht gekregen de nieuwe IT-infrastructuur op schaalbare en efficiënte wijze in te richten. 

Djamshid Mohammadian, Managing Director van Proact VX: “Stage Entertainment doet al jaren een beroep op de expertise en proactieve opstelling van Proact VX voor haar Microsoft-infrastructuur  waaronder Microsoft SharePoint, Exchange en Skype for Business. Om sneller en efficiënter in te kunnen spelen op de IT- ondersteuning voor de medewerkers van Stage Entertainment en de producties in de diverse landen is door de Raad van Bestuur van Stage Entertainment besloten om één geconsolideerde IT-oplossing te introduceren in alle zogeheten ‘Stage-landen’. Hierdoor verzekert Stage Entertainment zich van een moderne, schaalbare en veilige IT-infrastructuur die aansluit bij de eisen en wensen van deze gespecialiseerde business. Proact VX heeft een Cloud Solution Provider-status bij Microsoft. Dit zorgt ervoor dat wij voor Stage Entertainment en andere klanten een single point of contact kunnen zijn, vanaf start project, inrichting en migratie tot gerichte ondersteuning zodra de infrastructuur draait.”

WK

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!