Witold Kepinski - 02 september 2016

SentinelOne biedt Cyber Threat Protection garantie

SentinelOne biedt Cyber Threat Protection garantie image

SentinelOne, het bedrijf achter transformatie van endpointbeveiliging, heeft aangekondigd een Cyber Threat Protection garantie aan te bieden aan haar klanten. De garantie geeft SentinelOne's vermogen weer om een antwoord te hebben op alle vormen van malware, inclusief geavanceerde ransomware.

Dit initiatief biedt de klanten van SentinelOne een garantie tot $ 1.000 per endpoint of tot $ 1.000.000 per organisatie, als de klant onverhoopt wél ransomware op haar endpoints krijgt en SentinelOne niet in staat is om de aanval te blokkeren of te neutraliseren.

Het gebruik van ransomware is voor cybercriminelen een lucratieve methode die exponentieel stijgt.  Ransomware slachtoffers betaalden in het eerste kwartaal van 2016 gezamenlijk $ 209.000.000, in vergelijking tot $ 24.000.000 in heel 2015. Het uitrusten van organisaties met de mogelijkheid om deze zeer gevaarlijke bedreiging uit te roeien, is een belangrijk element van SentinelOne's Endpoint Protection Platform en haar gepatenteerde technologie. Deze beschermt tegen malware, exploits en zelfs insider-based aanvallen die steeds meer gebruikmaken van, voor traditionele antivirusoplossingen, onbekende aanvalsvectoren.

SentinelOne is verkrijgbaar via Exclusive Networks, dat wereldwijd specialistdistributeur is op het gebied van cybersecurity, netwerken en infrastructuur.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!