Copaco organiseert Windows Server 2016 & Azure Tour

02-09-2016 | door: Redactie

Copaco organiseert Windows Server 2016 & Azure Tour

Copaco en Microsoft brengen de reseller graag naar een hoger level. En daarop hebben ze de locaties van hun sessies over Windows Server 2016 en Azure aangepast. Gaat u voor een sessie ‘in de cloud’ in de Koperen Hoogte in Zwolle of in de Skybar in het Van der Valk Hotel in Dordrecht? Of kiest u voor een vliegende start en volgt u uw sessie liever op Schiphol of in het Evoluon, dat nog het meeste weg heeft van een UFO?

Windows Server 2016

In navolging op de succesvolle Stadiontour die Copaco en Microsoft hebben gedaan bij de lancering van Windows Server 2012, komen ze graag wederom naar resellers toe om u de nieuwe zaken rondom Windows Server 2016 toe te lichten. Tijdens deze commerciële sessies gaan ze in op de zakelijke mogelijkheden van Windows Server 2016. Deze editie is meer dan ooit geschikt voor hybride cloud combinaties, waardoor de koppeling met Microsoft Azure nog eenvoudiger wordt aldus Copaco.

Azure en 2tCloud

Naast de release van Windows Server 2016, zien de twee partijen ook kansen voor resellers rondom Microsoft Azure. Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloud services, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee resellers flexibeler zijn meer bereikt en geld bespaart. Binnenkort is Azure ook beschikbaar via het Microsoft CSP programma, waardoor de reseller ook deze clouddienst kan verkopen via het 2tCloud platform van Copaco.

Microsoft Azure

Tijdens de training maakt de bezoeker kennis met enkele veelvoorkomende scenario’s binnen Azure, omdat de twee bedrijven merken dat veel partners nog zoeken naar een manier om te starten met Azure. "We laten u zien hoe we u zowel op commercieel als op technisch vlak kunnen ondersteunen bij het uitrollen van uw Azure oplossingen. Zo hebben onze Microsoft Azure Sales Consultants veel ervaring opgedaan tijdens de Azure Challenge in 2015, waarbij zij diverse partners hebben geholpen bij het uitwerken van hun Azure propositie. Onze technische consultants kunnen daarentegen weer ondersteunen met het uitvoeren van een Azure Assessment of de implementatie en migratie bij uw klant. Tenslotte laten we één van onze partners aan het woord die al veel praktijkervaring heeft in het gebruik en de verkoop van verschillende Azure diensten", zo melden Copaco en Microsoft.

Programma

09.00 uur     Ontvangst
09.30 uur     Intro
09.45 uur     Windows Server 2016 & Azure
11.00 uur     Break
11.15 uur     Azure bij Copaco
12.00 uur     Microsoft Security, Privacy en Compliance
12.30 uur     Lunch

U kunt zich inschrijven voor één van onderstaande sessies die in de ochtend zullen plaatsvinden met aansluitend een lunch.

Dinsdag 20 september (De Koperen Hoogte, Zwolle)

Woensdag 21 september (Microsoft, Schiphol)

Dinsdag 27 september (Van der Valk Hotel, Dordrecht)

Donderdag 6 oktober (Evoluon, Eindhoven)

Save the date

Meer details over het programma volgen spoedig, maar meld u nu alvast aan en noteer de datum van uw keuze alvast in uw agenda.

Deze training wordt u kosteloos aangeboden door Copaco Nederland. Lees meer hier en schrijf u in.

Terug naar nieuws overzicht
Software