ITWNET en Tech Content Group lanceren ITWNET Nederland

07-09-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

ITWNET en Tech Content Group lanceren ITWNET Nederland

ITWNET (IT World Net), een zusterorganisatie van CIONET, is nu ook in Nederland gelanceerd. In samenwerking met Tech Content Group gaat ITWNET Nederland nieuws verzorgen, round tables organiseren en evenementen verzorgen. De Tech Content Group is een open initiatief van de oprichters van business IT-platformen Dutch IT-channel, Enterprise Summit en Executive People

De ITWNET community heeft een link met meer dan 230.000 senior professionals in de ICT-sector wereldwijd. In Nederland heeft het platform bij de lancering toegang tot ruim 40.000 professionals. ITWNET brengt allerlei soorten IT-professionals en organisaties samen. Doel daarbij is het bundelen van de krachten in een virtueel, multidisciplinair en compleet team. Dit stelt de professionals en organisaties in staat expertise te delen en zowel inspiratie als advies op te doen. ITWNET Nederland is een zusterorganisatie van CIONET. Herman van Bolhuis, Managing Partner van CIONET: “We zien dat er steeds meer aandacht is voor het team van de CIO. Via haar zusterorganisatie ITWNET wil CIONET daarom de connectie leggen tussen IT-professionals en CIO’s.” Naast CIONET zijn ook Van Haren Publishing, InformIT en bITa Center betrokken bij de wording van ITWNET.

Dagelijkse content

De samenwerking geeft leden van ITWNET dagelijks toegang tot content als nieuwsberichten, video’s en evenementen, zegt Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel. “De Tech Content Group bestaat uit ervaren business-to-business (B2B) content specialisten die nieuws, round tables, evenementen en andere IT-gerelateerde activiteiten verzorgen. ITWNET is hét platform voor de hedendaagse tech specialist en de IT-professional.” Naast de internationale website komt begin 2017 ook het volledig Nederlandstalige platform beschikbaar.

“De Tech Content Group levert al vanaf augustus 2016 dagelijks nieuws aan de community van ITWNET. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door ons redactielid Wouter Hoeffnagel. Hierdoor leveren we tech specialisten en IT-professionals de content en kennis die relevant is voor hun carrière”, aldus Kepinski. 

De volledige IT-keten bedienen

Kepinski vervolgt: “Ons team van content specialisten beslaat de volledige IT-keten: de IT-manager, ontwikkelaar, CIO, IT-leverancier, IT service provider en de IT-distributeur. Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat de IT-professional aan deze keten toe te voegen. De samenwerking met ITWNET is een logische uitbreiding van onze informatieve content platformen voor niet alleen de Nederlandse professionals, maar ook de internationale markt.”

Terug naar nieuws overzicht