Witold Kepinski - 07 september 2016

Tom Dehouck wordt Managing Director Benelux voor Unit4 Global Solutions

Tom Dehouck (35) is door Unit4 aangesteld als Managing Director Benelux voor Global Solutions. In zijn nieuwe functie leidt hij het bedrijfsonderdeel dat verantwoordelijk is voor het bedienen van klanten in de Benelux met flexibele ERP-software voor dienstverlenende bedrijven, met oplossingen zoals Business World On! en Unit4 Financials.

Hiervoor was Tom Dehouck als Business Transformation Manager verantwoordelijk voor strategische en operationele verbeterprogramma’s binnen Unit4. Voordat hij in 2014 in dienst kwam bij Unit4, hield Tom zich als als manager bij strategie consultant Bain & Company bezig met strategie- en veranderprojecten in de telecom- en technologiesector. Als Belg die reeds lang met zijn gezin in Nederland woont en werkt, heeft hij veel kennis van de markt in België, Nederland en Luxemburg.

“Als thuismarkt is de Benelux van groot belang voor Unit4”, aldus Martien Merks, Executive VP bij Unit4. “Business World zal de komende jaren een nog centralere rol spelen in onze productstrategie. Ik heb er alle vertrouwen in dat Tom deze prachtige kans zal verzilveren.”

Tom Dehouck: “De ERP-markt maakt op dit moment een grote transitie door en Unit4 loopt daarin voorop. Er wordt veel geïnvesteerd in innovatie om onze kennis van dienstverlenende sectoren om te kunnen zetten in gebruiksvriendelijke software die de bedrijfsvoering ondersteunt, afstemming tussen teams verbetert en inzicht geeft over de toekomst en niet enkel terugkijkt, zoals vaak het geval is bij klassieke ERP-oplossingen. Ook zien we heel veel vraag bij onze klanten naar de flexibele cloud-oplossingen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het hele team onze sterke positie verder uit te bouwen in deze markten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!