Erik Swart verlaat Samsung Business Nederland
08-09-2016 | door: Witold Kepinski

Erik Swart verlaat Samsung Business Nederland

Erik Swart, Country Director Samsung Business Nederland, verlaat het bedrijf. Zijn taken zijn overgenomen door de Belg Evert Van Camp, huidige Head Enterprise Business Division Belgium/Luxembourg bij Samsung Electronics.

Swart was betrokken bij het eerste Samsung partnerprogramma en het Executive Briefing Center in Delft met meer dan 1000 bezoekers gemiddeld per maand. Swart: “Ik heb een kleine vier jaar geleden de verantwoordelijkheid voor de zakelijke markt binnen Samsung genomen en samen met het team in de Benelux mooie stappen kunnen zetten in het professionaliseren en uitbouwen van de ambities van Samsung in de zakelijke markt." 

Swart werkte eerder bij Cisco, Equant en Nashuatec. Zijn opvolger Van Camp werkt sinds 2013 bij Samsung, Eerder werkte hij bij Atos WorldlineGartner en Systemat. Van Camp zet de ambities van Swart voort: “We zijn ervan overtuigd het verschil te kunnen blijven maken in de markt, door te focussen op de combinatie van de Samsung innovatieve producten met de oplossingen van onze partners.  Samen met onze partners vormen we een krachtig ecosysteem gericht op specifieke verticale markten.”

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware