Scribe EMEA Partner Awards uitgereikt

09-09-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Scribe EMEA Partner Awards uitgereikt

Scribe Software, speler in data-integratie, heeft vier Benelux-bedrijven erkend met een Scribe EMEA Partner Award. Dat gebeurde gisteravond tijdens een feestelijke uitreiking in het Novotel in Hoofddorp. Avanade won de award voor EMEA Partner of the Year 2016, CRM Partners ontving de award voor EMEA Scribe Online Partner of the Year 2016, Cayentis sleepte de EMEA Solution Innovation Award 2016 in de wacht en Ad Ultima Group werd geëerd als EMEA Best New Partner 2016. Scribe reikte in totaal zes awards uit. De EMEA Rising Star Award ging naar Ambit AG en Anders Jeppesen van Anjep IT werd gekroond tot EMEA MVP of the Year 2016.

EMEA Partner of the Year 2016

Avanade won deze award vanwege de ruim 300 procent groei van de omzet jaar-op-jaar – een groter resultaat dan Scribe en Avanade ooit samen behaalden. Daarnaast waardeert Scribe het feit dat het echt onderdeel is geworden van Avanades bedrijfscultuur met een eigen plek op het intranet en een Scribe-training aan honderden consultants.

EMEA Scribe Online Partner of the Year 2016

Winnaar CRM Partners is een Scribe-partner van het eerste uur en heeft een ware cloudtransformatie ondergaan. Het bedrijf zag zijn eigen Scribe Online-omzet het afgelopen jaar met meer dan 400 procent toenemen. Ook breidde CRM Partners uit naar Duitsland, dat lange tijd een ‘no cloud’-land was.

EMEA Solution Innovation Award 2016

Volgens Scribe zoekt Cayentis voortdurend de grenzen op van het Scribe Online Platform. De partner bekijkt steeds waar er voor zijn klanten nog meer mogelijkheden liggen op het gebied van connectiviteit en flexibiliteit. Zo ontwikkelde Cayentis het afgelopen jaar een aantal nieuwe connectoren.

EMEA Best New Partner 2016

Voor Ad Ultima Group werd Scribe dit jaar de nummer 1 keus voor elke integratie binnen zijn CRM-projecten. Het bedrijf maakte zich de benodigde Scribe-kennis snel eigen en wierf en werft nog steeds probleemloos nieuwe klanten. Scribe had zelden een partner die dit met deze snelheid en professionaliteit wist te volbrengen in het eerste jaar als partner.

EMEA Rising Star Award

Ambit AG realiseerde het afgelopen jaar een grote omwenteling. Het snelgroeiende bedrijf in Zwitserland is zeer succesvol en Scribe is er trots op samen met grote stappen de Zwitserse markt te veroveren.

EMEA MVP of the Year 2016

Deze award gaat traditioneel naar een gewaardeerd individu werkzaam bij een van de MVP’s (Most Valuable Players) waar Scribe mee samenwerkt. Anders Jeppesen van Anjep IT won dit jaar de award vanwege zijn tomeloze inzet voor Scribe en zijn altijd positieve instelling.

Rik Dubbink, Partner en CTO van CRM Partners Group: 'Het winnen van de EMEA Scribe Online Partner of the Year 2016-award is een erkenning voor inspanning van het gehele CRM Partners-team en de focus die wij de laatste jaren op CRM online en Scribe online hebben gelegd. Wij zijn daarom verheugd voor de waardering die Scribe hiervoor toont doormiddel van deze award.

Henk Adriaans, directeur EMEA van Scribe: “Met deze awards willen we onze waardering uitspreken aan onze partners. Zij zijn het die zich optimaal inzetten om zo veel mogelijk waarde te halen uit de Scribe-oplossingen. Daarmee helpen onze partners bedrijven data-integratie beter mogelijk te maken.” 

Terug naar nieuws overzicht
Software