Witold Kepinski - 10 september 2016

Speer IT directeur Mark van der Heijden overleden na ongeluk met Tesla

Speer IT directeur Mark van der Heijden is overleden na een ongeluk met zijn Tesla Model S in Baarn. Dit wordt gemeld op de website van de glasvezelspecialist.

Op de website van Speer IT staat: "Met een zwaar hart moeten wij u mededelen dat onze oprichter, collega, goede vriend en steunpilaar Mark van der Heijden op tragische wijze om het leven is gekomen. Wij zijn verschrikkelijk bedroefd door het overlijden van Mark en in gedachten zijn wij bij de familie en vrienden die hij achter laat. Mark was iemand die met hart en ziel klaar stond voor alle mensen om hem heen. Wij zijn bijzonder dankbaar dat we dit gevoel hebben mogen ervaren. Mark heeft Speer IT in 1999 opgericht en dankzij zijn onuitputtelijke energie en ideeën zijn Speer IT en onze producten een begrip in Nederland geworden. Naast zijn harde werk was Mark voor ons ook vooral een geliefde collega en vriend en maakte hij het een voorrecht om met hem te mogen werken."

Mochten mensen een bericht voor de familie wensen achter te laten dan kunt u dit doen via info@speerit.nl of per post naar het kantooradres. Uiteraard zijn mensen ook van harte welkom als er behoefte is om persoonlijk uw verdriet te delen. "Ondanks dat dit verlies ons erg zwaar valt, blijft Speer IT operationeel. Wij zullen er alles aan doen om de goede relatie en prettige samenwerking te continueren en Speer te laten voortbestaan zoals Mark dat voor ogen had", zo meldt Speer-IT op zijn website.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!