Kaspersky Endpoint Security Cloud beschermt MKB

12-09-2016 | door: Witold Kepinski

Kaspersky Endpoint Security Cloud beschermt MKB

Kaspersky Lab kondigt een nieuwe Software-as-a-Service-oplossing aan die kleine en middelgrote bedrijven voorziet van meerlaagse IT-beveiliging - Kaspersky Endpoint Security Cloud. De oplossing biedt geavanceerde functionaliteit en bewezen bescherming en kan gemakkelijk worden beheerd via een cloud-gebaseerde console met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface.

Ondanks het huidige brede aanbod van beveiligingsproducten kunnen kleine en middelgrote (MKB) bedrijven moeite hebben om een allesomvattende, betaalbare oplossing te vinden om te implementeren. Kaspersky Endpoint Security Cloud is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van het MKB en hun onvoldoende uitgeruste IT-teams, evenals de Managed Service Providers (MSP's) die hen ondersteunen.

De oplossing biedt bedrijven doeltreffende bescherming van Windows-werkstations, file servers en mobiele Android/iOS-apparaten, allemaal via een eenvoudige en intuïtieve console. Kaspersky Endpoint Security Cloud maakt, op basis van geavanceerde, meerlaagse beveiligingstechnologieën, optimaal gebruik van toonaangevende beveiligingsfuncties, waaronder Kaspersky Security Network en System Watcher2, om gebruikers te beschermen tegen zowel bekende en opkomende dreigingen.

De gecentraliseerde beheerconsole in de cloud vereist geen geavanceerde IT-vaardigheden, kan op elk moment en vanaf elke locatie gebruikt worden om software op afstand te distribueren en kan de beveiliging van maximaal duizend zakelijke gebruikers bewaken en beheren.

Verder betekent het gebruik van de cloud console dat bedrijven geen extra server hardware of software hoeven aan te schaffen om hun IT-beveiliging te beheren. Kaspersky Endpoint Security Cloud biedt MKB-bedrijven de keus uit een jaarlijkse licentie of een maandelijks abonnement, waardoor het makkelijk is af te stemmen op de begroting of operationele kosten.

"Kaspersky Endpoint Security Cloud voorziet het MKB van geavanceerde technologieën die op een eenvoudige en handige manier netwerkaanvallen blokkeren en bestaande en nieuwe dreigingen identificeren. Het stelt ze in staat om optimaal gebruik te maken van beperkte budgetten en personeelsbezetting, zodat ze kunnen profiteren van geavanceerde bescherming zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbare middelen voor strategische bedrijfsontwikkeling en toekomstige groei", aldus Martijn van Lom (foto), General Manager Kaspersky Lab Benelux.

Om te starten met het gebruik van Kaspersky Endpoint Security Cloud, dienen zakelijke klanten zich hier te registreren: https://cloud.kaspersky.com

Terug naar nieuws overzicht

Tags

MKB, Security
Security