Detron wordt Awingu Certified Premium Partner
13-09-2016 | door: Witold Kepinski

Detron wordt Awingu Certified Premium Partner

Distributeur Nextel en Detron ICT hebben onlangs een Awingu Certified Premium Partnerovereenkomst ondertekend. Hiermee wordt Detron ICT een belangrijke partner voor Awingu.

“Awingu past naadloos in onze nieuwe ‘Detron Destination Tomorrow Workspace’-oplossing”, aldus Detron directeur Rob Meulenberg. De mogelijkheden van Awingu, tezamen met de inzet van Nextel en het vertrouwen dat wij hebben in deze partners, maken Awingu voor ons een geschikte core-component in onze werkplek-oplossing. Detron’s werkplekdiensten bieden naast bekende standaardoplossingen op het gebied van Microsoft en Citrix nu ook Next-generation oplossingen met Awingu, Microsoft Office 365 en NetMotion voor stabiele mobiele verbindingen, gebaseerd op en gemanaged door ons Incontrol platform. Awingu houdt hierbij de deuren open naar allerlei bestaande applicaties die on line beschikbaar moeten zijn. De “Destination Tomorrow” workspace wordt samen met Awingu een alomvattende en zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor de moderne mobiele werknemer.”

Nextel’s directeur Ed Jans (foto) is op zijn beurt verheugd Detron als Partner op te tekenen. “Detron heeft een sterke visie op de werkplek van de toekomst. Mobiliteit verder gaat dan ‘met de laptop van de baas thuis werken.’ Awingu is gemaakt om de moderne werknemer te voorzien van ‘One Workspace - Anywhere – Any Device’. Het past prima in de oplossing met clouddiensten, beheer en connectiviteit die Detron als Future Workspace heeft gedefiniëerd. Hier gaan gebruikers blij van worden. Ze krijgen in een simpele internetbrowser hun complete werkplek met bestanden en applicaties beschikbaar, zonder zich zorgen hoeven te maken over de veiligheid rondom bedrijfsgevoelige informatie. Detron maakt het bedrijven nu echt makkelijk om de transformatie naar cloud en het ècht mobiele werken in te voeren.”

Terug naar nieuws overzicht
Mobility