ESET Security Days op 27 september

ESET Security Days op 27 september

12-09-2016 | door: Redactie

ESET Security Days op 27 september

ESET organiseert weer de Security Days op 27 september. De ESET Security Days is het jaarlijkse, exclusieve cybersecurity evenement met toonaangevende experts uit de industrie in een informele setting.

Cybersecurity komt steeds hoger op de agenda van veel organisaties en dat is goed nieuws voor resellers en IT-beslisstersm aldus ESET. Het bedrijf wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de cybersecurity strategie. Niet alleen door het leveren van producten, maar vooral door het delen van kennis. Ook dit jaar gebruiken we de ESET Security Days om experts uit de industrie samen te brengen en u te voorzien van de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

Geen commerciële presentaties en enkel topsprekers van gerenommeerde bedrijven. De ESET Security Days staan voor kwaliteit en laagdrempeligheid. Dit jaar is de Efteling het decor voor dit exclusieve evenement!

De ESET Security Days biedt organisaties inzicht in de ontwikkelingen binnen de industrie en geeft o.a. antwoord op onderstaande vragen:

Welke cybersecurity uitdagingen spelen er voor organisaties?

Wat is de beste manier om de security binnen een organisatie op niveau te krijgen?

Is uw organisatie voorbereid op de gevolgen van een hack?

Een greep uit het programma:

Keynote Roel van Rijsewijk: Cyberrisico als kans

Keynote Marijn Schuurbiers: Public Private Crime Fighting: make it happen!

Keynote Christian Prickaerts: De hype van threat intelligence

Dit is slechts een kleine greep uit de presentaties van deze dag. Het volledige programma vindt u hier.

Voor wie?

CEO’s, CI(S)O’s, CFO's, Risk Managers, ICT-Managers, cybersecurity experts en professionals verantwoordelijk voor het beschermen van bedrijfsinformatie of de bedrijfscontinuïteit.

Meld u hier aan 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security