Xirrus maakt nieuwe versie van gratis Wi-Fi Inspector tool beschikbaar

14-09-2016 | door: Witold Kepinski

Xirrus maakt nieuwe versie van gratis Wi-Fi Inspector tool beschikbaar

Xirrus, leverancier van draadloze netwerken, introduceert Wi-Fi Inspector 2.0. Deze tool kan gratis worden gedownload om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in draadloze netwerken zo beweert Xirrus.

Wi-Fi Inspector 2.0 is per direct beschikbaar voor de laatste versies van Windows en Mac OS en biedt ondersteuning voor de nieuwe 802.11ac Wave 1 en Wave 2-standaarden. De tool vergemakkelijkt het beheer en het oplossen van problemen met draadloze netwerken voor ICT-afdelingen en eindgebruikers. Gebruikers kunnen geheel kosteloos naar draadloze netwerken zoeken, problemen met verbindingen oplossen, de draadloze dekking in kaart brengen en de aanwezigheid van ongeoorloofde access points (AP) detecteren.

Wi-Fi Inspector 1.0 werd ruim een miljoen keer gedownload. De tool groeide daarmee in snel tempo uit tot de wereldwijde standaard voor het snel en eenvoudig verwerven van inzicht in draadloze netwerken. Naar aanleiding van deze populariteit introduceert Xirrus nu Xirrus Wi-Fi Inspector 2.0 om gebruikers een verbeterde reeks functies aan te bieden en zijn klantenbestand uit te breiden


Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het downloaden van Wi-Fi Inspector 2.0 terecht op http://wvw.xirrus.com/inspector.

Terug naar nieuws overzicht