Witold Kepinski - 15 september 2016

Dell Technologies stelt Michael Collins aan als channelbaas EMEA

Dell Technologies heeft Michael Collins aangesteld als channelbaas voor de EMEA-regio waaronder Nederland valt. Collins is een Dell veteraan. Eerder werkte hij bij IBM.

Michael Collins werd eerder begin 2016 benoemd tot vice president Strategy & Channel bij Dell EMEA. Hij leidde sindsdien de Dell Channel-divisie in deze regio. Michael brengt veel ervaring mee. Recentelijk was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie van Dell in EMEA. Collins beschikt daarnaast over dertien jaar ervaring als hoofd van de EMEA Emerging Markets-divisie van Dell, die producten hoofdzakelijk op de markt brengt via resellers en distributeurs.

Dell heeft eerder John Byrne aangesteld als de nieuwe wereldwijde channelbaas van Dell Technologies waaronder Dell en EMC vallen. Byrne is nu verantwoorde als global vice president voor de sales strategie, operations en channels. Byrne werkte eerder bij AMD en gaat nu de krachten van EMC en Dell partners bundelen. Hierbij neemt Dell Technologies het onder andere op tegen HPE, Cisco, Lenovo en Fujitsu.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!