Witold Kepinski - 15 september 2016

Jo Maes volgt Stépan Breedveld op als CEO Ordina

Stépan Breedveld, CEO van Ordina heeft besloten de onderneming per 1 april 2017 te verlaten. Hij wordt opgevolgd door Jo Maes die sinds 2014 met succes de activiteiten van Ordina in België/Luxemburg leidt.

Stépan Breedveld over zijn vertrek in een statement: “De turn around bevindt zich in de afrondende fase en Ordina is inmiddels weer een gezond bedrijf. We maken winst, beginnen weer te groeien en zijn schuldenvrij per halfjaar 2016. Onze aangescherpte strategie werpt haar vruchten af en we hebben continu geïnvesteerd in nieuwe medewerkers, competenties en proposities. Daarnaast is het besparingsprogramma inmiddels afgerond. Voor mij waren het zes intensieve jaren waarin we veel van ons management en medewerkers hebben moeten vragen. Mijn opdracht is volbracht en dit is een natuurlijk moment waarop ik besloten heb om afscheid te nemen. Onze mensen verdienen een groot compliment en ik wil hen danken voor hun bijdrage aan ons succes. Met trots draag ik mijn verantwoordelijkheid over aan Jo Maes met wie ik intensief heb samengewerkt.”

Johan van der Werf, voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) meldt in een statement: “De RvC dankt Stépan voor zijn waardevolle bijdrage in de afgelopen jaren. Door zijn strategische inbreng en koersvaste uitvoering kan Ordina een moeilijke periode afsluiten. Met onze visie “ICT voor mensen” herpositioneert Ordina zich als innovatieve partner. Het bedrijf staat er goed voor met een stevig fundament voor verdere groei.”

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!