Westcon neemt reseller mee de toekomst in

16-09-2016 | door: Witold Kepinski

Westcon neemt reseller mee de toekomst in

Op vrijdag 14 oktober organiseert Westcon-Comstor het innovatieve Imagine 2020 netwerkevent dat wordt gehouden in De Fabrique in Utrecht. Vijf inspirerende sprekers nemen resellers mee in de wereld van de veranderende technologie. Aan het eind van de dag is er netwerkborrel. “Westcon wil tijdens Imagine 2020 laten zien wat de toekomstige trends kunnen betekenen voor de gezamenlijke business.  We willen resellers inzicht en inspiratie geven rond nieuwe groeikansen”, aldus Arno Beker (Sales Director Westcon UCC BeNeLux).

“Tijdens het Imagine 2020 event krijgen resellers binnen één dag een totaaloverzicht wat er de komende vier jaar staat te gebeuren. Dat doen we met een nieuwe innovatieve aanpak waarbij we een viertal nieuwe generatie sprekers aan het woord laten”, aldus Beker. Eerst is er het welkomstwoord en keynote van Westcon-Comstor General Manager Northern Europe, Rene Klein. Daarna volgt een viertal gastsprekers. Dat zijn Jan van Setten (gespreksleider en onder andere bekend van De Klantenfluisteraar en DOEN! Doe je zo!), Herman van Bolhuis (3D Makers Zone), Koert van Mensvoort (bekend van Next Nature en Pyramid of Technology), Richard van Hooijdonk (trendwatcher en futurist) Zij bespreken trends en zaken die in de toekomst van belang worden. Bijvoorbeeld 3D Printing, drones en Internet of Things (IoT), Big Data en de impact daarvan op de business, maatschappij en je persoonlijke leven. We willen resellers laten zien wat er op dit moment echt gebeurt.” We sluiten de sessie af met een act door Victor Mids (illusionist en arts, bekend van Mindf*ck) die als geen ander begrijpt wat ‘imagine’ is.

Out of the Box

Volgens Beker is het Image 2020 event anders dan anders, omdat het geen beurs is met standhouders en keynotes. “We willen af van het geijkte. Dat wil zeggen dat we samen met de sprekers concreet willen laten zien waar de markt zich heen beweegt, en hoe we daarop samen kunnen inspelen. Om succesvol te zijn moet je als reseller ‘out of the box’ denken. Daar zal de act van Victor Mids (Mindf*ck), die het evenement spectaculair afsluit, onder andere bij helpen.”

Vervolgsessies

Na het Imagine 2020 netwerkevent worden er vervolgsessies georganiseerd die inspelen op de veranderende technologieën. Westcon-Comstor leveranciers zullen naar aanleiding van de thema’s vertellen over de oplossingen die de business van de reseller verder helpt groeien. Beker: “Deze sessies vinden plaats bij Westcon-Comstor  in Houten. Thema’s zijn Internet of Things, Data Security, Customer Experience, Networking & Socially-enabled business processes, Big Data & Data Analytics en Cloud Computing. De geplande data voor de kennissessies zijn 18, 23 en 25 november”.

IMAGINE 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door AudioCodes, Avaya, Cisco, Extreme Networks, F5 Networks, Jabra, Plantronics, Polycom, Ruckus Wireless, Sennheiser en Trend Micro.

 

Westcon-Comstor Imagine 2020 event

Datum: Vrijdag 14 oktober

Tijd: 10:00 tot 17.00 inclusief lunch en netwerkborrel die om 15.00 uur start

Plaats: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Meer informatie:  http://emea.westconcomstor.com/imagine2020/

Het evenement bedoeld is voor de Westcon-Comstor resellers of resellers die graag in contact komen met Westcon. In dat laatste geval moeten ze even contact opnemen van te voren via [email protected].

Terug naar nieuws overzicht
Security