Epson presenteert WorkForce DS-1660W- en DS-1630-documentscanners

20-09-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Epson presenteert WorkForce DS-1660W- en DS-1630-documentscanners

Epson presenteert de WorkForce DS-1660W- en DS-1630-documentscanners. Deze scanners stroomlijnen de processen van het front-office en kunnen de productiviteit verhogen. De betaalbare documentscanners hebben een automatische documentinvoer van 50 pagina's met hoge snelheid en zijn ideaal voor het scannen van paspoorten, boekjes en kwetsbare documenten maar zijn ook perfect voor stapels papier.

Steve King, productmanager, Epson Europe, zegt: 'Of u nu de dagelijkse administratie, belangrijke documentatie zoals geboortebewijzen of zelfs oude brieven scant, met deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing kunt u vrijwel elke zakelijke taak aan. Deze twee modellen zijn niet alleen het snelste met 25 ppm (print per minuut), ze hebben ook het compactste formaat in hun klasse, zodat u ze overal op kantoor kunt plaatsen.'

De flatbedscanners werken met USB 3.0-connectiviteit. Dit betekent dat er geen vertragingen optreden, zelfs niet bij een hoge resolutie in 300 dpi. En dankzij de modus voor lange documenten kan papier met een lengte van meer dan drie meter gescand worden (alleen enkelzijdig). Bovendien bieden de Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit van de DS-1660W extra gemak voor organisaties die een speciale scanoplossing in hun omgeving willen implementeren waartoe veel medewerkers toegang hebben.

Beide modellen hebben ook intelligente functies voor kleur- en beeldaanpassingen, zoals automatisch bijsnijden, skew-correctie en het verwijderen van lege pagina's en achtergronden, dankzij de Epson-beeldverwerkingstechnologie.

TWAIN- en ISIS-drivers worden meegeleverd voor naadloze integratie in bestaande document management systemen en scannen naar een pc, Mac of online opslag is mogelijk in één druk op een knop.

De WorkForce DS-1660W en DS-1630 zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2016 voor een respectievelijke prijs van € 299 en € 269 (ex. BTW).

Terug naar nieuws overzicht