Wouter Hoeffnagel - 19 september 2016

MobileMindz en Strict gaan samenwerking aan rond Enterprise Mobility

MobileMindz en Strict gaan samenwerking aan rond Enterprise Mobility image

Enterprise Mobility specialist MobileMindz en Strict Consultancy, gespecialiseerd in bedrijfskritische communicatietechnologie, gaan een strategische samenwerking aan op het gebied van Enterprise Mobility (EM). Met deze alliantie willen beide partijen hun positie in de EM markt verstevigen. De partijen bundelen hun krachten en willen hiermee de grootste speler in het veld worden. Met de samenwerking tussen de partijen ontstaat het grootste consultancybedrijf rond Enterprise Mobility in de Benelux.

MobileMindz staat bekend om zijn visionaire kijk op de wereld van EM en als leverancier van oplossingen in de EM sector. Met haar ecosysteem van samenwerkingen als de Enterprise App Store, de Enterprise Summit en Oase App Services (een samenwerking met Strict) wordt haar aanwezigheid in de sector steeds prominenter. Het bedrijf hanteert een Agile aanpak en richt zich op diepgaande klantrelaties en vergaande inzichten.

Met vernieuwende oplossingen komen
Oprichter en eigenaar Danny Frietman (links op foto): “Ons team bestaat uit experts op het gebied van EM, allen met hun eigen focusgebied. Alle teamleden hebben een ondernemersgeest en een groot netwerk. Zij omarmen de mobile enterprise volledig en zijn niet bang om met afwijkende, vernieuwende oplossingen te komen als de situatie daar om vraagt. Met dit team en mede-oprichter Mark Beermann zijn we in staat om onze klanten te begeleiden in deze uitdagende en snel veranderende wereld van Enterprise Mobility.”

Strict Consultancy is een adviesbureau met strategisch/tactische op informatie en communicatietechnologie. Het bedrijf heeft veel kennis in huis over onderwerpen als Mobility Solutions, Security & Privacy en Cloud. Het adviesbureau werkt al langer samen met MobileMindz rond Oase App Services. MobileMindz had een toenemende behoefte aan bredere kennis en project management vaardigheden, waar Strict inspeelt op een behoefte op directieniveau om met strategisch adviseurs te spreken over EM-onderwerpen.

Connected enterprise
Jan-Hein (rechts op foto), CEO van Strict: “Wij geloven sterk in de ‘connected enterprise’, waarin leidende organisaties, mensen en ‘dingen’ altijd verbonden zijn. Hiermee kunnen bedrijven nieuwe businessmodellen creëren en hun marktpositie verder versterken. Met dit partnership willen we onze visie kracht bijzetten dat mobiele toepassingen een belangrijke aanjager zijn in de huidige en toekomstige geconnecteerde wereld van onze klanten.”

De alliantie zal zich richten op EM, op zowel strategisch als tactisch niveau. De samenwerking betekent twee bedrijven die elkaar completeren: de één werkt vanuit innovatie terwijl de ander nieuwe mogelijkheden exploreert. Beide partijen blijven doen waar ze goed in zijn: MobileMindz richt zich op de groei van klanten op C-niveau, waar Strict kennis rondom informatie en communicatietechnologie en project management vaardigheden inbrengt. Samen hebben de partijen de ambitie een grote speler te worden in de markt van Enterprise Mobility.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!