Wouter Hoeffnagel - 24 september 2016

Canon lanceert imageFORMULA ScanFront 400

Canon lanceert imageFORMULA ScanFront 400 image

Canon Europe, leverancier van imaging solutions, introduceert de imageFORMULA ScanFront 400. Deze standalone netwerkscanner is ontworpen voor het digitaliseren van een breed scala aan documenten - van A4, A5 en visitekaartjes tot paspoorten - en ondersteunt dynamische bedrijfsprocessen binnen commerciële organisaties. De ultrasone detectie van dubbele invoer met herhaal- en ontgrendelfunctionaliteit maakt het gemakkelijk om enveloppen, boekjes en gevouwen documenten te scannen.

De compacte scanner is gericht op een groot aantal toepassingen: als gedeeld apparaat in een backoffice of HR-afdeling of als decentrale scanner aan de klantenbalie in de retail- of bancaire sector. Met hoge scansnelheden tot 45 pagina’s per minuut en een betrouwbaar invoermechanisme voor 60 vel heeft de imageFORMULA ScanFront 400 een dagelijkse capaciteit van 6.000 scans en kan hij ook in de meest veeleisende omgevingen het tempo bijhouden.

Geen PC of extra software nodig
De imageFORMULA ScanFront 400 is voorzien van een gebruiksvriendelijke, op Linux gebaseerde interface en een 10,1” touchscreen. Voor het scannen is geen pc of extra software nodig. De imageFORMULA ScanFront 400 kan direct in het netwerk worden opgenomen om veilig te scannen naar een combinatie van bestemmingen: e-mail, netwerkmappen, ftp, USB, fax of rechtstreeks naar een printer. De uitvoering van dagelijkse scanactiviteiten kan worden geoptimaliseerd met programmeerbare scanknoppen. Deze zijn toe te wijzen aan specifieke gebruikers en bevatten veelgebruikte functies en bestemmingen, zodat scantaken met één druk op de knop foutloos worden uitgevoerd.

Deze nieuwe scanner bouwt voort op Canon’s ruime reeks beveiligingsfuncties. Naast de gebruikersautorisatie vindt de beveiliging plaats op zowel apparaat- als documentniveau. Voorbeelden hiervan zijn het veilig aanmelden met een wachtwoord via Active of LDAP-directory en het veilig verzenden van scans met behulp van een FTPS/SMTPS- en SFTP-protocol. Bij elke scan kunnen aangepaste indexbestanden met metadata worden aangemaakt, zodat documenten eenvoudig zijn te classificeren en de scanner snel in bestaande backofficesystemen en workflows is te integreren. Systeemintegrators kunnen met de SDK-webapplicatie maatwerkapplicaties ontwerpen of aanpassingen doorvoeren voor een snelle integratie met bestaande bedrijfsprocessen binnen organisaties.

Beschikbaarheid
De imageFORMULA ScanFront 400 is vanaf eind oktober in Europa leverbaar via alle Canon-verkoopkantoren en geselecteerde dealers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!