Witold Kepinski - 25 september 2016

Prodeta ICT tekent Workspace 365 partnership contract

New Day at Work, de ontwikkelaar van de online werkplek Workspace 365, maakt bekend dat ze hun partnernetwerk verder uitbreiden met een overeenkomst met Prodeta ICT uit Arnhem, de focus van Prodeta ICT ligt op heldere afspraken om zodoende bedrijven en hun medewerkers overal veilig te kunnen laten werken.

Door de samenwerking krijgt Prodeta ICT de mogelijkheid om een betaalbare cloud- of hybridewerkplek aan te bieden. De werkplek Workspace 365 wordt aangeboden via Prodeta ICT omdat zij al ervaring hebben in onderliggende diensten zoals Office 365 of remote desktops. Met de werkplek wordt een eenvoudige userinterface gecreëerd bovenop Windows- en webapplicaties zoals OneDrive, SharePoint en Azure apps. Hierdoor is alles bereikbaar vanuit één portal met single sign-on.

Door de werkplek aan te bieden kunnen klanten van Prodeta ICT een werkplek krijgen waarin zij zelf geen updates hoeven uit te voeren. Door Windows- en webapplicaties te integreren in Workspace 365 is het mogelijk om alles wat nodig is om te kunnen werken te bereiken vanaf elk apparaat.

Workspace 365 als Cloud Werkplek

“De samenwerking met Prodeta ICT is belangrijk voor de MKB-sector omdat zij al veel ervaring hebben binnen deze branche. Met deze ervaring kunnen ze specifiek voor MKB’ers een opmaatgemaakte werkplek aanbieden met eenvoudig opmaatgemaakte applicaties. Voor sommige bedrijven is de stap naar een complete cloudoplossing nog te groot, partijen als Prodeta ICT kunnen deze klanten goed van dienst zijn. Prodeta ICT kan ze namelijk naar de cloud toe helpen omdat zij onze werkplekoplossing zowel aanbieden als hybride- en cloudwerkplek.” Aldus Erik Nicolai (foto), Co-founder van Workspace 365.

“We zien bij onze klanten dat de behoefte aan een volledige hosted desktop of een lokale server kleiner wordt omdat de belangrijkste applicaties steeds vaker worden aangeboden als SaaS-oplossing. Met Workspace365 creëren wij Teamfield, een eenvoudig toegankelijke web-based desktop waarin e-mail, data en applicaties bij elkaar komen. Hiermee bieden wij een betaalbare en veilige werkomgeving voor het MKB die aangepast kan worden aan de behoefte van de gebruiker.” Aldus Robert Kraaijenzang, co-founder van Prodeta ICT.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!