Witold Kepinski - 23 september 2016

Nieuwe rack mount kit voor FortiGate 60E en 61E

Nieuwe rack mount kit voor FortiGate 60E en 61E image

Kort na de lancering van Fortinets nieuwe FortiGate 60E en 61E lanceert Rackmount.IT een nieuwe rack mount kit. De kit is speciaal ontworpen voor de nieuwe FortiGates om het maximale uit de firewalls te halen. Deze kit zorgt ervoor dat de FortiGates in een 19 inch patchkast gemonteerd kunnen worden.

Grote toegevoegde waarde is het verplaatsen van de connecties naar de voorkant van de patchkast, waardoor alles gemakkelijk toegankelijk is. Daarnaast wordt de kans op stoomverlies weggenomen, doordat de power supply vast op de rack mount kit wordt gemonteerd. Last but not least, de kit valt met zijn witte kleur en oranje keystones mooi op in de patchkast.

Rackmount.IT (link: www.rackmount.it) is een in Breda gevestigd bedrijf, dat zich enkel focust op de ontwikkeling en productie van rack mount kits. De productie en assemblage vindt in Nederland plaats zodat er een constante kwaliteit gegarandeerd kan worden. Met een wereldwijd klantenbestand en rack mount kits voor verschillende vendoren zijn zij marktleider in deze niche. 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!