Copaco en Dell organiseren sessie over Meldplicht Datalekken
22-09-2016 | door: Redactie

Copaco en Dell organiseren sessie over Meldplicht Datalekken

Copaco organiseert een sessie over de Meldplicht Datalekken die op donderdagochtend 10 november samen met Dell wordt gehouden. Don Eijndhoven komt er ook spreken, hij is een expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein.

Sinds 1 januari 2016 is iedere organisatie die slachtoffer is van een datalek verplicht dit te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Onder een datalek valt alles van een verloren USB-stick tot een gerichte hack door cybercriminelen. Wanneer er onzorgvuldig wordt gehandeld of wanneer een lek om een andere reden niet wordt gemeld, kan dit leiden tot torenhoge boetes die kunnen oplopen tot 10% van de jaaromzet.

Iedere organisatie krijgt vroeg of laat te maken met een datalek. Gevoelige gegevens kunnen hierbij op straat komen te liggen en de reputatie van uw organisatie staat onder druk. Het is daarom erg belangrijk dat u hier goed op bent voorbereid. Dat u weet hoe u uw organisatie hier het beste tegen kunt beschermen en hoe u een dergelijke situatie kunt oplossen mocht hier om worden gevraagd.

Copaco en Dell willen de reseller hier graag bij helpen. Kom naar ons event Meldplicht Datalekken in de Jaarbeurs – Mediaplaza in Utrecht waar we u alles vertellen over de praktijk, de regelgeving, hoe u uw organisatie het beste kunt beschermen en hoe u moet omgaan met een datalek.

Don Eijndhoven is bereid gevonden om die dag te komen spreken. Don Eijndhoven is een expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein. Met een lange en actieve carrière aan het front van Cyber ontwikkelingen, en een lange reeks aan uiteenlopende passies zoals militaire geschiedenis, vechtsport en antropologie betrad hij enkele jaren geleden de internationale “Cyber” gemeenschap en is hier sindsdien niet meer weg te slaan. Hij schrijft periodiek voor diverse websites en tijdschriften en staat geregeld als spreker op het podium voor onderwerpen zoals digitale spionage en oorlogsvoering, misdaad via het internet, identiteitsfraude en de internationale politiek rondom Cyber.

Programma
09.00 – 09:30: Ontvangst met koffie
09.30 – 09.40: Welkom door Copaco
09:40 – 10:10: De Meldplicht Datalekken, een uitdaging voor organisaties en een kans voor de IT business door Don Eijndhoven.
10:10 – 10:40: Netwerksecurity door Jort Kollerie, SonicWall
10:40 – 11:00: Koffiepauze
11:00 – 11:30: Bescherming van Databronnen door Edwin de Ron Channel manager DSG Benelux Dell
11:30 – 12:00: Optimale beveiliging door Dennis Kaltenbagh, Technical Consultant Copaco
12:00 – 13:00: Diverse demo’s + lunch

Inschrijven kan hier

Terug naar nieuws overzicht
Security