Wouter Hoeffnagel - 23 september 2016

ExtraHop en ION-IP lanceren IT analytics platform

ExtraHop, leverancier van real-time wire data analytics voor IT intelligence en business operations, gaat een samenwerking aan met ION-IP, specialist in network en application intelligence, performance en security. Als onderdeel van deze samenwerking wordt het ExtraHop wire data analytics platform onderdeel gemaakt van de ION-IP ’Point-of-Control’ benadering. Klanten krijgen hiermee real-time inzicht in hun IT omgeving wat hen helpt de controle hierover te behouden.

Mark-Jan Wolfswinkel, Managing Director van ION-IP, legt uit: “We werken nauw samen met ExtraHop in een project bij een grote scheepsbouwer en bij een internationaal opererende kabelaanbieder. Deze projecten tonen duidelijk de meerwaarde van het platform aan en ons partnership is dan ook een logische vervolgstap.”

Wolfswinkel benadrukt ook het open karakter van de technologie als een belangrijk voordeel, zeker wanneer er sprake is van een complexe IT omgeving. “Het ExtraHop platform en haar Open Data Stream mogelijkheden maken het eenvoudig om het platform en de dataset te integreren met de oplossingen van veel van onze andere vendoren. Dit stelt ons in staat om onze klanten zeer diepgaand, gecorreleerd inzicht te bieden in hun bedrijfskritische applicaties en infrastructuur en hen te helpen bij uiteenlopende prestatie- en beveiligingsissues.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!