Yes Telecom neemt Business Partners mee naar Miami

22-09-2016 | door: Witold Kepinski

Yes Telecom neemt Business Partners mee naar Miami

Business Partners van Yes Telecom hebben de afgelopen 4-dagen de meest bruisende stad van Florida bezocht: Miami. Met de exclusieve incentive “Need for Speed” konden Business Partners van Yes Telecom sparen voor een geheel verzorgd programma dat alle elementen van snelheid en adrenaline in zich had. Vorige week vrijdag vertrokken de deelnemers richting deze imposante stad. Zelf rijden in een Ginetta Race car op de compleet afgehuurde Miami Palm Beach Race Track, met airboats over de Everglades en het bezoeken van art district Wynwood, waren onderdeel van deze exclusieve trip.

De incentive voor Business Partners “Need for Speed” stond voor spanning, snelheid en sensatie. Zo kon men in Nederland zelf een vliegtuig besturen en kon er doorgespaard worden voor de Miami trip. Naast honderd deelnemers voor het programma in Lelystad, hebben maar liefst 22 deelnemers de afgelopen dagen snelheid ervaren op het water en op de racebaan. Zo begon de trip op de Everglades met een privé airboat adventure. Scheurend over het water werd er gezocht naar alligators. Na een heerlijke lunch vertrok de groep naar de compleet afgehuurde Miami Palm Beach Race Track voor een onvergetelijke ervaring vol snelheid. Om warm te draaien werd er gestart met karten. Daarna was het tijd voor het echte werk; zelf rijden in een Ginetta Race car. Een adrenaline stoot voor lichaam en geest.

Miami Vice

Naast snelheid werd er luxe gedineerd op allerlei hotspots in Miami waaronder de Baoli. Een ware food & art tour in Wynwood was tevens onderdeel van de exclusieve 4-daagse trip. En Miami is natuurlijk een stad die s ’nachts tot leven komt, dus Ocean Drive werd in de avonduren niet gemist. In de Miami Beach Marine lag de laatste dag de Thriller Ride klaar, voor een real Miami Vice Feeling. In volle vaart over de Atlantic Ocean scheurend, werden de gasten afgezet bij restaurant Rusty Pelican voor diner met geweldig uitzicht. De avond werd afgesloten in de V.I.P area van Club e11even, waar tot in de kleine uurtjes werd door gefeest.

Nikki Beach

Om van alle spanning tot rust te komen werd er afgesloten op het strand van Nikki Beach, om vervolgens met unieke ervaringen op zak terug te vliegen naar Schiphol. “Partners hebben de afgelopen maanden flink doorgespaard voor deelname, ook in Nederland. De incentives van Yes zijn uniek en telkens lastig te overtreffen, maar het lukt ons goed. Dit jaar werden Business Partners tevens extra beloond voor de verkoop van Yes Solutions, waaronder Device Management en Mobiel Kantoor. Yes Telecom onderstreept met haar events en incentives het partnership met Business Partners. En dit partnership zullen we blijven koesteren,” aldus Lothar Steegstra

Terug naar nieuws overzicht
Mobility