Witold Kepinski - 27 september 2016

Rik Prins wordt sales manager TOPdesk Nederland

Rik Prins wordt sales manager TOPdesk Nederland image

Sinds 20 juli is Rik Prins de nieuwe salesmanager van TOPdesk Nederland. Hij is hiermee de opvolger van Ramon van Leeuwen die deze functie meer dan 15 jaar heeft vervuld en nu in de organisatie doorgroeit als chief commercial officer (CCO).

Prins is al sinds 2004 werkzaam in verschillende functies bij TOPdesk. Van 2011 tot en met juni 2016 was hij managing director van TOPdesk UK. Prins kijkt uit naar het vervullen van zijn nieuwe functie. ‘Het vakgebied van dienstverlening ontwikkelt zich sterk door. Wij ondersteunen organisaties in de transities die zij doormaken om hun dienstverlening te professionaliseren en beter af te stemmen op de verwachtingen van hun klant. Wij doen dit met een ontzettend ambitieuze en getalenteerde groep professionals en ik kijk ernaar uit om onze ervaringen en ideeën te delen met onze klanten.’

Ramon van Leeuwen was tot en met juni 2016 de salesmanager van TOPdesk Nederland. Nu is hij CCO van TOPdesk. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de internationale groei van TOPdesk en maakt hij deel uit van de change advisory board (CAB) die gaat over de productstrategie.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!