Global Knowledge wordt Dell EMC Education Reseller
26-09-2016 | door: Witold Kepinski

Global Knowledge wordt Dell EMC Education Reseller

Global Knowledge, een IT- en Business Opleider, is door Dell EMC benoemd als Dell EMC Education Reseller. De infrastructuur oplossingen van Dell EMC bieden organisaties de mogelijkheid om op een efficiënte en intelligente wijze data te bewaren, te beschermen en te beheren zodat het eenvoudig toegankelijk, doorzoekbaar en met elkaar gedeeld kan worden, zo meldt Global Knowledge.

Dankzij de samenwerking met Dell EMC biedt Global Knowledge trainingen die IT-professionals in staat stellen om flexibele, schaalbare en veilige infrastructuren te ontwerpen, te bouwen en te managen, aldus Piet Hompus (foto), algemeen directeur Global Knowledge Nederland en België: "We zijn trots op de benoeming tot Dell EMC Education Reseller. Door deze nieuwe samenwerking kunnen onze klanten nu nog meer profiteren van ons brede aanbod en kennis van infrastructuur oplossingen. Maatwerktrainingen en open roostertrainingen kunnen nu eenvoudig samengesteld en verzorgd worden.”

Global Knowledge biedt een breed scala aan trainingen op het gebied van Dell EMC storage-platformen, applicatie software en oplossingen. Ook kunnen IT-professionals middels een examen hun Dell EMC certificering behalen bij Global Knowledge. Een Dell EMC certificering bevestigt expertise met het werken met Dell EMC producten en technologieën.

Voor meer informatie over de Dell EMC trainingen, kijk op www.globalknowledge.nl/EMC

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter