Witold Kepinski - 28 september 2016

Univé kiest weer voor Atos

Univé heeft de overeenkomst met Atos voor de hosting van haar IT-infrastructuur met vijf jaar verlengd. Atos blijft verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de beveiliging van de bedrijfskritische systemen van Univé. Beide partijen ondertekenden de overeenkomst op het hoofdkantoor van Atos in Amstelveen. 

Hiermee levert Atos een belangrijke bijdrage aan de doelstelling van Univé om haar klanten te bedienen op basis van een integrale formule, waarbij een hoogwaardige online dienstverlening en een goede fysieke aanwezigheid door het hele land elkaar versterken, aldus Peter ’t Jong, CEO in Benelux & The Nordics van Atos.

Atos werkt al sinds 2009 met Univé samen, toen zij nog onderdeel was van verzekeringscombinatie Univé-VGZ- IZA-Trias (UVIT). In 2012 ging Univé op eigen kracht verder. Sindsdien houdt Atos al haar IT-systemen 24/7 in de lucht en worden deze vanuit haar datacenters beheerd en aangestuurd. Deze systemen vormen de ruggengraat van de processen van de verzekeraar en zorgen er ook voor dat de ‘voorkant’ - zoals de website, polisadministratie en systemen om premies mee te berekenen - goed kunnen functioneren, aldus Joost Heideman, CEO en bestuursvoorzitter van Univé.

Fotot; Van links naar rechts Joost Heideman, CEO en bestuursvoorzitter van Univé, Peter ’t Jong, CEO in Benelux & The Nordics van Atos.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!