SUSE Channel programma biedt support rond Linux, SDS, OpenStack, Cloud en Beheer

28-09-2016 | door: Witold Kepinski

SUSE Channel programma biedt support rond Linux, SDS, OpenStack, Cloud en Beheer

De introductie van een nieuw SUSE channelprogramma maakt het partners makkelijker om de belangrijkste vragen van hun klanten te adresseren. Partners die opensource technologie van SUSE verkopen, profiteren van nieuwe en verbeterde trainings- en certificeringsprocessen en worden op een vernieuwde manier hiervoor beloond. Het programma richt zich op 4 SUSE oplossingsgebieden: enterprise Linuxsoftware-defined storageOpenStack cloud en platform beheer.

“Enterprise IT klanten en hun technologieproviders moeten snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt”, vertelt Marijn de Vos (foto), Country Manager voor SUSE in de Benelux. “Daarom maken we het voor onze resellers eenvoudiger om de tools die hen helpen hun klanten de juiste SUSE oplossingen te bieden, te vinden en te gebruiken. Dat is goed voor SUSE en voor onze partners, maar ook voor onze klanten.”

Sales

SUSE’s channel partner programma bestaat uit een online webportaal voor partners dat toegang geeft tot de meest recente productinformatie en sales tools, maar ook tot training en certificatie, online, fysiek of via SUSE’s academy systeem. SUSE levert ook helpdeskondersteuning speciaal voor channel partners.

Peter Dens, managing director of Kangaroot en huidige partner van SUSE, reageert: “Het is fantastisch om te zien dat SUSE ons niet alleen ondersteunt met de prima technologie die zij altijd al hebben geleverd, maar dat zij dat nu ook doen met een speciaal programma dat ons partnership zeker zal versterken. Het nieuwe programma is simpel, omdat we niet verplicht zijn SUSE’s complete stack aan te bieden. We kunnen met SUSE werken op het niveau dat bij ons past. Wij hoeven alleen aan te tonen dat wij hun oplossingen kunnen vertegenwoordigen (waarbij zij ons helpen) en in ruil daarvoor belonen zij ons succes.”

Meer informatie over SUSE’s nieuwe channel partner programma: www.suse.com/partners/september-faq-suse.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Software