Witold Kepinski - 28 september 2016

Scholten Awater biedt NetBoss technologie om efficiënt mobiel te werken

Scholten Awater biedt NetBoss technologie om efficiënt mobiel te werken image

Scholten Awater, een IT-hardware dienstverlener, heeft een partnerovereenkomst gesloten met NetBoss. NetBoss ontzorgt organisaties bij connectiviteitsuitdagingen. Gezamenlijk zetten de organisaties wireless connectivity en performance management software vanNetMotion in de markt. Scholten Awater en NetBoss willen met de samenwerking medewerkers ondersteunen om efficiënt mobiel te kunnen werken.

Steeds meer organisaties gaan over op mobiel werken en daar moet de ICT-infrastructuur op worden ingericht. Om efficiënt te blijven werken is een stabiele en betrouwbare verbinding belangrijk. Gebruikers krijgen met NetMotion een geoptimaliseerde mobiele ervaring en voor de ICT-afdeling wordt het beheer van mobiele infrastructuren sterk vereenvoudigd. 

De doelstelling is om elke mobiele medewerker efficiënt en veilig te laten werken waar dat nodig is, met apparatuur die functioneert. Zo is gebleken dat medewerkers veertig minuten per dag aan onbetrouwbare en trage verbindingen bespaard kan worden door de inzet van NetMotion.

Partnership

De kennis van NetBoss, de mogelijkheden van NetMotion en het bereik en de ervaring van Scholten Awater vormen een krachtige basis om het mobiele werken in Nederland naar een volgend niveau te brengen, zo bweren de partners. “Wij willen dat onze eindgebruikers altijd zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Met het sluiten van deze partnerovereenkomst kunnen wij de beste oplossing aanbieden rondom connectiviteitsuitdagingen die bij alle organisaties spelen. Dit is een belangrijk onderdeel van onze complete mobility-oplossing voor organisaties,” aldus Luuk Slaats - Commercieel Directeur van Scholten Awater.

Stefan van Vlerken - Algemeen Directeur NetBoss licht toe: “Scholten Awater is al jaren een gerenommeerde IT-dienstverlener in Nederland. Het concept dat zij organisaties aanbiedt om mobiel werken te faciliteren en organisaties te ontzorgen sprak ons erg aan. We zijn blij dat we met de NetMotion-oplossingen het ontbrekende stukje van de mobility puzzel kunnen bieden.” 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!