Witold Kepinski - 29 september 2016

Pyramid Analytics biedt SAP-klanten nieuwe analytics-mogelijkheden

Pyramid Analytics, leverancier van een enterprise business intelligence platform, kondigt een nieuwe functionaliteit aan in BI Office die gestroomlijnd en beheerd toegang geeft tot alle gegevensbronnen in het SAP-systeem, inclusief SAP HANA en SAP BW. Met een voor SAP gecertificeerde connector kunnen klanten in BI Office hun SAP-data samenvoegen met andere kritische enterprise databronnen. Dit stelt zowel leidinggevenden als zakelijke gebruikers in staat om beter geïnformeerde en datagedreven beslissingen te nemen.

“Duizenden van 's werelds grootste ondernemingen vertrouwen op SAP-data om hun bedrijf te leiden,” zegt Omri Kohl (foto), mede-oprichter en CEO van Pyramid Analytics. “Deze gegevensbronnen vertegenwoordigen alles, van HR-administratie en CRM-systeemdata tot voorraadbeheer. In combinatie met andere gegevensbronnen vertellen ze een krachtig verhaal, wat een betere besluitvorming oplevert. Omdat Pyramid Analytics een gecertificeerde connector naar SAP gebruikt, kunnen onze zakelijke klanten eenvoudig en vol vertrouwen hun SAP-data integreren met ons best-in-class enterprise business analytics-platform. En ze kunnen dat bovendien doen in een veilige, beheerde omgeving, terwijl ze hun eindgebruikers de mogelijkheid bieden om innovatief met SAP-data te werken in een self-service analytics-omgeving.” 

Hermann Hebben, oprichter en Managing Director van QUNIS, een partner van Pyramid Analytics, zegt over de oplossing: “BI Office verhoogt niet alleen de beschikbaarheid en de waarde van business analytics voor de individuele gebruiker, maar ook voor de organisatie als geheel. Beslissingen worden sneller en met minder risico gemaakt. Met deze voor SAP gecertificeerde connector zijn organisaties nu in staat om het bereik en de impact van hun analyses uit te breiden door kritieke gegevens uit hun SAP-platform op te nemen in het besluitvormingsproces op een manier die veilig en ongelooflijk eenvoudig is. We kijken er naar uit om deze oplossing bij onze klanten te implementeren.”

Om meer te weten te komen over deze nieuwe functionaliteit in BI Office, ga naar:

http://pages.pyramidanalytics.com/sap-connector.html

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!