Witold Kepinski - 30 september 2016

Apple en Deloitte pushen zakelijk gebruik iPhone en iPad

Apple en Deloitte pushen zakelijk gebruik iPhone en iPad image

Apple en Deloitte gaan Apple producten en apps pushen in de zakelijke markt met focus op de iPhone en iPad. Als onderdeel van de samenwerking ontwikkelt Deloitte een methode van Apple met behulp van meer dan 5.000 adviseurs. Deze adviseurs richten zich volledig op de algehele transformatie van ondernemingen, van klantgerichte functies als de verkoop, de buitendienst en werving tot R&D, voorraadbeheer en backoffice-systemen. 

Apple en Deloitte werken ook samen aan de ontwikkeling van een nieuwe dienst van Deloitte Consulting, EnterpriseNext genaamd, die is bedoeld om klanten in hun werkomgeving maximaal te laten profiteren van het iOS-ecosysteem van hardware, software en diensten. Met deze nieuwe dienst wordt het voor klanten makkelijker om de meest effectieve mogelijkheden voor hun branche te identificeren, waarna ze sneller oplossingen op maat kunnen ontwikkelen door in korte tijd een of meer prototypen te maken.

“Momenteel zijn er bij Deloitte meer dan 100.000 iOS-devices in gebruik en hebben we 75 apps op maat ontwikkeld”, aldus Punit Renjen, CEO van Deloitte Global. “Met onze Apple methode hebben bedrijven wereldwijd straks toegang tot de expertise en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun mobiele werknemers te laten profiteren van het ecosysteem van iOS, iPhone en iPad. Zo worden de efficiëntie en productiviteit verhoogd, en kunnen de werknemers hun ambities waarmaken.”

EnterpriseNext van Deloitte Consulting voorziet bedrijven van expertise uit meer dan 20 branches en biedt klanten het volgende: 

– EnterpriseNext Value Maps voor iOS, waarmee ze de meest effectieve mogelijkheden van iPhone en iPad voor hun branche kunnen identificeren, mobiele kansen in kaart kunnen brengen en prioriteiten kunnen stellen met betrekking tot digitale hulpmiddelen,

– EnterpriseNext Workshops voor iOS, waarmee ideeën en prototypen in korte tijd kunnen worden uitgewerkt tot iOS-oplossingen op maat, en

– iOS-architecten, -ontwikkelaars en -engineers die over de hele wereld in de studio’s van Deloitte Digital hoogwaardige native apps produceren die gemakkelijk te implementeren zijn en naadloos samenwerken met bestaande bedrijfsplatforms zoals ERP, CRM, analysefuncties en HR.

Ga voor meer informatie over de samenwerking tussen Apple en Deloitte naar deloitte.com/apple/ of apple.com/nl/ipad/business/.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!