ALSO neemt resellers mee naar de Toppers

30-09-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ALSO neemt resellers mee naar de Toppers

ALSO Nederland B.V. start maandag 3 oktober de ‘Met ALSO naar de TOP’ campagne. Resellers sparen van 3 oktober t/m 30 november voor VIP tickets voor het ALSO Exclusive Partner Event 2016. Op 20 december zijn ALSO, haar leveranciers en resellers VIP gast bij het ultieme kerstfeest van het jaar: Toppers in Concert - Christmas Party of the Year. Na een uitgebreid diner in het VIP dorp, zorgen de Toppers en diverse Starring Guests voor een waar kerstspektakel.

Jaap van Leeuwen (foto), Director Marketing & Sales bij ALSO: “Na het grote succes van afgelopen events belooft ook het achtste Exclusive Partner Event van ALSO een top event te worden. We hebben weer een unieke locatie gevonden voor dit inmiddels legendarische ICT event. Vier kerst met ALSO zoals je nog nooit hebt gedaan. Nadat al onze leveranciers en klanten hebben kunnen profiteren van ‘TOP aanbiedingen’, kunnen zij tijdens het event persoonlijk in contact komen met de mensen achter ALSO en de merken die wij vertegenwoordigen. In een volledig omgebouwd Ahoy kan men als echte VIP genieten van een bruisend 'Sing-a-Long’ kerstspektakel dat ieders verwachtingen zal overtreffen."

Aan deze campagne doen diverse leveranciers van ALSO mee: APC, ASUS, Brother, Cherry, Epson, HP, Intel, Lexmark, LG, NETGEAR, Samsung en Transcend.

Klik hier voor de ‘Met ALSO naar de TOP’ website.

WK

Terug naar nieuws overzicht