Wouter Hoeffnagel - 02 oktober 2016

DHPA: Wat staat er op de agenda?

De tweede helft van het jaar is goed begonnen met het door ISPconnect en DHPA georganiseerde Tech Together evenement op 1 september jongstleden en een bijzondere netwerkbijeenkomst die we op 8 september gezamenlijk met de Deense hosters hebben georganiseerd. Dit jaar staat echter nog veel meer interessants op de agenda.

Ontbijtsessie Cloud Service Providers
DHPA-partner Scholten Awater organiseert op donderdag 22 september een ontbijtsessie voor Cloud Service Providers over het datacenter van de toekomst. In één ochtend wordt u door Dell Networking, HP & Microsoft Azure en Veeam Software op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en voorbereid op de toekomst. Tijdens de interactieve sessies ziet u met behulp van demo's wat het datacenter van de toekomst wordt. Snelheid, datacenter automation, flexbiliteit en schaalbaarheid komen hierbij aan bod.

Holland Strikes Back
In de media lezen we wekelijks over security incidenten. Denk hierbij aan aanvallen waarbij websites uit de lucht worden gehaald, maar ook aan de diefstal van gevoelige informatie. Met welke vormen van cyberaanvallen heeft u vandaag de dag te maken en wat kunt u doen om uw organisatie te beschermen? Deze vragen staan op 4 oktober centraal op inmiddels al de derde editie Holland Strikes Back in het Louwman Museum in Den Haag. 

HostingCon Europe
HostingCon Europe is een internationaal congres voor de cloud sector. Op dit evenement worden de nieuwste technologieën, trends and toepassingen gedeeld. HostingCon Europe wordt in Amsterdam in de Passenger Terminal gehouden op 11 en 12 oktober.

Infosecurity & Storage Expo
Infosecurity.nl is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken en is een must voor iedere IT-professional. Gelijktijdig wordt op dezelfde locatie de jaarlijkse Storage Expo gehouden, een Nederlandse vakbeurs op het gebied van dataopslag en -beheer voor IT-managers en IT-professionals. De vierde vakbeurs helpt IT-professionals efficiënter om te gaan met opslagcapaciteit en meer rendement te halen uit databeheer. Het event vindt plaats op 2 en 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Cloud provider update
DHPA business partner Weolcan organiseert een evenement voor Cloud Service Providers waarin de jongste trends en business modellen worden toegelicht. Waar liggen de uitdagingen voor service providers en wat wordt er vanuit de markt gevraagd? Wat zijn daarnaast de meest recente marktontwikkelingen? Dit evenement wordt gehouden in Amsterdam op dinsdag 8 november.

The next step in infrastructure
The Next Step in Infrastructure 2016 is het congres met praktijkgerichte focus op het inrichten van een toekomstgerichte en -bestendige IT-infrastructuur. Sleutelwoorden hierbij zijn schaalbaarheid, security en beschikbaarheid. DHPA ziet het als haar taak de markt (eindgebruikerorganisaties) informatie en richting te geven en heeft hierbij in Heliview Conferences de geschikte partner gevonden. Het congres The Next Step in Infrastructure raakt de kern van de problematiek waar DHPA deelnemers en partners mee te maken hebben. Het congres wordt op 24 november gehouden in Jaarbeurs Meetup te Utrecht.

4e DHPA netwerkbijeenkomst 2016
De DHPA organiseert ieder kwartaal een netwerkbijeenkomst met informatieve presentaties over onderwerpen die leven binnen de sector. De vierde en laatste netwerkbijeenkomst van 2016 is op 13 december. De locatie en het programma worden ruim van tevoren bekend gemaakt.

Los van deze evenementen wordt er voor de DHPA deelnemers in de tweede helft van 2016 een exclusief evenement georganiseerd. Over dit event volgt snel meer informatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!