Fiber Nederland online omgeving beveiligd door Kaspersky Lab

03-10-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Fiber Nederland online omgeving beveiligd door Kaspersky Lab

Een tragere computer, programma’s die niet meer werken of bestanden die in het niets verdwijnen: het zijn allemaal symptomen van een besmetting met een computervirus. Heel vervelend, maar ook onnodig. Om dit soort problemen te voorkomen kunnen klanten van Fiber Nederland (Fiber NL) voortaan tegen een vaste en scherpe maandelijkse vergoeding hun internetaansluiting combineren met Kaspersky Total Security, de beveiligingsoplossing van Kaspersky Lab voor thuisgebruikers.

Kaspersky Total Security biedt alles wat klanten van Fiber NL nodig hebben om optimaal gebruik te maken van hun snelle internetaansluiting en met een gerust hart te surfen, winkelen en betalen op het internet. Zelfs over het updaten van de softwareprogramma’s die ze gebruiken hoeven ze niet na te denken. Ook is het mogelijk om op afstand een oogje te houden op het internetgebruik van hun kinderen, zodat deze veilig en verantwoord online kunnen zijn. In steeds meer gezinnen worden pc’s, laptops, tablets en smartphones door elkaar gebruikt: Kaspersky Total Security beschermt alle soorten devices tegen virussen en andere malware. Daarbij is het gebruik van de beveiligingsoplossing eenvoudig uit te breiden naar nieuwe apparaten.

Consumenten kopen steeds meer online, ook software. Kaspersky Lab speelt op deze ontwikkeling in via de samenwerking met een snelgroeiende internetaanbieder als Fiber NL. “Klanten van Fiber NL maken intensief gebruik van het internet en hebben daarbij heel bewust voor een supersnelle aansluiting gekozen. Optimale beveiliging is voor hen een basisbehoefte. Onze security-oplossing is een perfecte aanvulling op de diensten van Fiber NL. Daarmee kunnen consumenten veilig het internet op, zonder in te boeten aan snelheid”, zegt Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux.

“Kaspersky is al 18 jaar lang een innovatieve speler op het gebied van cyberbeveiliging en zijn oplossingen zijn meerdere malen als beste uit onafhankelijke tests gekomen. Met de samenwerking tussen onze bedrijven bieden we klanten een makkelijke, veilige en vooral laagdrempelige manier om zichzelf te beschermen tegen de donkere kant van het internet tegen een vast en laag bedrag per maand”, aldus Daan Hamoen, co-founder en CTO van Fiber NL.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, case
Security