Wouter Hoeffnagel - 04 oktober 2016

Box stelt David Benjamin aan als SVP en General Manager EMEA van Box

Met het oog op de aanhoudende groei in Europa kondigt Box uitbreidingsplannen voor deze regio aan. het bedrijf stelt David Benjamin aan als SVP en general manager EMEA. Benjamin gaat de Europese activiteiten aansturen en daarbij het toenemende gebruik van cloud diensten in Europa verder aanwenden. Daarnaast kondigt Box aan een kantoor te willen openen in München op Duitse klanten beter te kunnen bedienen.

De aanstelling van Benjamin volgt op de lancering van Box Zones, Box KeySafe en de EU-goedkeuring van de Binding Corporate Rules (BCR’s). Box maakt het voor meer dan 66.000 bedrijven over de hele wereld eenvoudiger om bestanden veilig te delen, te openen en hier samen met anderen aan te werken. Het bedrijf heeft de omzet in Europa gestaag zien groeien, met implementaties in bedrijven zoals AstraZeneca, General Electric, Schneider Electric, Eurostar, Spotify, SKF en Hamburg Airport.

David Benjamin werkte voor zijn aanstelling bij Box bijna tien jaar als VP Global Services bij BT, waar hij de Enterprise Business Unit met een omzet van vele honderden miljoenen dollars leidde. Na zijn studie European Business en een MBA, was Benjamin onder meer 12 jaar lang werkzaam als Divisional COO bij de Guardian Media Group.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!