Wouter Hoeffnagel - 05 oktober 2016

EET Europarts neemt The PoS Company over

EET Europarts maakt bekend The PoS Company over te nemen. Het is de vierde acquisitie van een PoS distributeur in de afgelopen 11 maanden door EET Europarts, dat de strategische focus legt op het versterken van haar PoS en Auto-ID business.

The PoS Company heeft binnen de Benelux een sterke positie op het gebied van POS oplossingen en de distributie van high-endproducten van onder andere Zebra, Star Micronics, EBN System, Datalogic en Honeywell. Met de overname zal EET Europarts een toegewijd team aan ervaren en kundige werknemers van The PoS Company in dienst nemen.

"Acquisities vormen een belangrijk onderdeel van onze algehele groeistrategie en de laatste jaren ook een belangrijke bijdrage aan onze succesvolle groei op het gebied van PoS en Auto-ID”, zegt John Thomas, CEO van de EET Group. "Het is onze ambitie om voor 2020 binnen Europa een marktleidend PoS- en Auto-ID-distributeur te zijn, en deze overname is zeker weer een belangrijke stap in de goede richting. Met The PoS Company halen we nieuwe competenties in huis en voegen wij bekende merken toe aan ons assortiment – daarnaast verwelkomen wij nog meer specialisten binnen ons Benelux team.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!