OCS Consulting is SAS Reselling Partner of the Year 2016
06-10-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

OCS Consulting is SAS Reselling Partner of the Year 2016

OCS Consulting, specialist op het gebied van data-analyse en data management en -integratie, is uitgeroepen tot SAS Reselling Partner of the Year 2016. De award werd uitgereikt tijdens SAS Forum, de grootste business analytics-conferentie van Nederland waar 1250 professionals samenkwamen. Daarnaast werd OCS Consulting het afgelopen jaar ook Gold-partner van SAS.

SAS kende de titel Reselling Partner of the Year toe aan OCS Consulting voor de sterke groei die het liet zien in zowel het gebruik van SAS-software door klanten als de kennisontwikkeling binnen de organisatie zelf. OCS Consulting werkt al ruim 20 jaar als SAS-specialist en heeft met name op het gebied van logistiek, finance en life sciences een track record opgebouwd. Onder andere Nutricia, Triodos en Vos Logistics zijn klant bij OCS. Ook wist het dit jaar als eerste reseller de ‘SAS Visualization Badge’ te behalen, wat betekent dat het heeft bewezen datavisualisatieprojecten van start tot einde perfect uit te voeren.

Michael Gomes, Manager SAS Consulting Services bij OCS is trots op de erkenning van SAS: “Het is goed om te zien dat we door continu te investeren in kennis en expertise, ook bij onze partners een sterke reputatie hebben. SAS levert met de software een sterke basis waar wij op kunnen voortbouwen en waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden van hun concurrent. De bekroning tot Gold-partner is daarbij een extra stimulans om samen met SAS nog meer organisaties te helpen het maximale rendement uit hun data te halen.”

Terug naar nieuws overzicht