Witold Kepinski - 06 oktober 2016

Juniper Networks tweakt Software-Defined Secure Networks-platform

Juniper Networks tweakt Software-Defined Secure Networks-platform image

Juniper Networks, aanbieder netwerken, introduceert diverse nieuwe beveiligingsoplossingen die threat prevention dieper binnen het netwerk inbedden - tot op het niveau van switches.

Deze nieuwe en verbeterde oplossingen werden onthuld tijdens Juniper Networks’ gebruikersconferentie NXTWORK. Dit omvat onder meer een nieuwe Policy Enforcer, die geïnfecteerde endpoints in quarantaine zet en het afdwingen van beveiligingsregels via firewalls en switches binnen het netwerk automatiseert met Junos Space Security Director.

De oplossing Sky Advanced Threat Prevention (ATP) van Juniper Networks maakt nu ook deel uit van de vSRX Virtual Firewall en  Services Gateways uit de SRX-reeks. De bescherming tegen geavanceerde malware wordt daarmee uitgebreid naar fysieke en gevirtualiseerde firewalls. Juniper Networks biedt klanten daarnaast de mogelijkheid om op flexibele wijze te voorzien in hun specifieke beveiligingsbehoeften met de nieuwe SRX4000-reeks van firewalls voor middelgrote ondernemingen. Deze firewalls zijn geoptimaliseerd voor hybride clouds en zakelijke campusomgevingen, aldus Juniper.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!