Witold Kepinski - 07 oktober 2016

Cisco Partner Awards 2016 uitgereikt in Buitenplaats Amerongen

Cisco Partner Awards 2016 uitgereikt in Buitenplaats Amerongen image

De Cisco Partner Awards 2016 zijn uitgereikt tijdens een bijeenkomst in Koetshuis van Buitenplaats Amerongen. Tijdens de Cisco Partner New Year´s & Awards Drinks werden de gezamenlijke successen gevierd en geproost op een voorspoedig fiscaal nieuw jaar die voor Cisco altijd in augustus begint.

De partnerbijeenkomst werd eerder dan voorgaande jaren georganiseerd vanwege de Cisco Partner Summit die dit jaar begin november 2016 zal plaatsvinden in San Francisco. Hierbij zal de Dutch IT-channel redactie ter plekke verslag doen.

DNA

Tijdens de bijeenkomst kregen de partners van Daan de Groot (Directeur Cisco Partner Organisatie) en Edwin Prinsen (Managing Director Cisco Nederland) een update over de Nederlandse Cisco strategie voor fiscaal jaar 2017 en werd aangegeven wat de Cisco Partner prioriteiten zullen gaan worden. Het afgelopen boekjaar was goed, ondanks dat de optimalisatie die wel hier en daar voelbaar is, maar niet voor het partneronderdeel en betrokken Cisco sales mensen omdat het daarmee goed gaat.

Komend jaar zal Cisco breed inzetten met zijn visie en oplossingen om bedrijven en overheden te ondersteunen met de vernieuwing van hun infrastructuur en en digitale transformatie. Partners kunnen daarbij het Cisco Digital Network Architecture (DNA) platform bij klanten positioneren. Cisco channel partners kunnen het software en services gebaseerde Cisco DNA verkopen als het digitale platform voor het uitrollen van services in het digitale tijdperk dat wordt gedreven door cloud, mobility, analytics, Internet of Things (IoT) en automation. Het gaat hierbij om services zoals automation, inzicht via analytics en krachtige security services. Verder werden partners gestimuleerd om meer software te verkopen.

Winnaars Cisco Partner Awards 2016:

Axians : Cisco Architectural Excellence Enterprise Networking

Visions Connected : Cisco Architectural Excellence Collaboration

Telindus : Cisco Architectural Excellence Datacenter

Centennium : Cisco Solution Innovation Partner of the Year

BT : Cisco Service Provider of the Year

Telindus : Cisco Cloud Builder Partner of the Year

OpenLine : Cisco Cloud & Managed Services Partner of the Year

Avit Xantes: Cisco Commercial Partner of the Year

Vosko : Cisco Public Sector Partner of the Year

Dimension Data : Cisco Enterprise Partner of the Year

Comstor : Cisco Distributor of the Year

KPN : Cisco Technology Partner of the Year

Axians : Cisco Services Partner of the Year

Dimension Data : Cisco Security Partner of the Year

Centralpoint.nl : Cisco Online Partner of the Year

Global Knowledge : Cisco Learning Partner of the Year

Vosko : Cisco Netherlands Partner of the Year

“Onze Partners zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde met hun oplossingen en diensten op basis van Cisco-technologie. Ze beschikken over diepgaande kennis van onze technologie en hebben ervaring met de markt. Ze investeren voortdurend in Cisco trainingen en certificeringen om hun dienstverlening op het hoogste niveau te kunnen aanbieden. Onze klanten kunnen bouwen op onze Partners en daar zijn wij trots op. Met de Cisco Partner Awards willen wij deze mooie prestaties van onze Partners belonen. Dat doen we in dit jaar eerder dan voorgaande jaren, vanwege het vervroegen van de jaarlijkse Partner Summit. Die zal nu begin november 2016 plaatsvinden in San Francisco, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland.”

CEO bij Centralpoint.nl Brian Speelman zegt over het winnen van de award: “Het afgelopen jaar heeft Centralpoint fors geïnvesteerd in extra kennis, zodat wij nog beter onze klanten adviseren over de juiste Cisco producten en oplossingen, die passen in een innovatieve ICT-infrastructuur. Deze award is wederom een bekroning op onze consistente strategie om onze klanten het complete portfolio van Cisco online aan te bieden, en dan bedoelen we ook werkelijk ALLES. Als Centralpoint.nl het niet kan leveren, dan kan niemand het leveren.”

“De kwaliteit van onze Cisco trainingen wordt duidelijk gewaardeerd in de markt”, verklaart Dick Goettsch, Business Development Manager bij Global Knowledge. “Dit zien we terug in onze evaluaties en in de cijfers. Tevreden klanten komen terug en raden anderen Global Knowledge aan. We zijn dan ook flink gegroeid het afgelopen jaar.”

“Ondanks het feit dat onze organisatie stevig in beweging is, heeft het team van Comstor Nederland wederom een zeer succesvol jaar achter de rug. Geleid door onze Salesdirector Benelux Patrick Govers, hebben we ons sterk kunnen focussen op enerzijds onze loyale en omvangrijke partnerbase en anderzijds op onze vendor Cisco,” zegt Peter Alkemade, Salesmanager Comstor Nederland. “Deze focus komt in de dagelijkse gang van zaken tot uiting in snelheid en flexibiliteit, in het feit dat we doen wat we beloven en meer, en in de kennisoverdracht over Cisco architecturen naar onze partners. Deze Cisco Award is dan ook een hele mooie erkenning en een bevestiging dat Comstor NL op de juiste manier groeit en zich verder ontwikkelt.” Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland, zegt: “Als zeer loyale Cisco-distributeur heeft Comstor wederom prima gepresteerd! Comstor heeft een groei van meer dan 20% weten te realiseren. Dit resultaat is mede te danken aan de inspanningen van een zeer ervaren team. Wij zijn dan ook verheugd om Comstor uit te roepen tot Distributor of the Year.”

De Cisco-titel Security Partner of the Year dankt Dimension Data aan haar groei. De Groot: “Een van de strategische technologieën en groeimarkten voor Cisco is security. De securitypropositie van Dimension Data is voor een belangrijk deel op Cisco-technologie gebaseerd. Dimension Data heeft het afgelopen jaar stelselmatig gezamenlijke marketingactiviteiten ontplooid op securitygebied met als resultaat een groei van tien procent van de Cisco Security-business.” Nico Vliex, Sales Director bij Dimension Data Nederland: “We zijn zeer trots op deze twee Cisco Awards. Onze groei en de awards tonen aan dat onze strategie aanslaat in de markt. Wij zien IT-diensten als een belangrijk onderscheidend vermogen en wij stellen de bedrijfsuitdagingen van onze klanten centraal bij alles wat we doen. Met consultingdiensten maken wij in het voortraject bij klanten inzichtelijk hoe technologie optimaal kan bijdragen aan hun doelstellingen. Deze aanpak draagt bij in ons succes.”

Bekijk hier de foto's van Cisco Partner New Year´s & Awards Drinks bijeenkomst.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!