Cisco Collaboration Event met Apple

07-10-2016

Cisco Collaboration Event met Apple
(11-11-2016)

De medewerkers van uw klanten zijn de drijvende kracht achter innovatie, zij geven vorm aan nieuwe business modellen en zijn het gezicht van uw klant. Individueel hebben zij stuk voor stuk hun eigen expertise en kwaliteiten, in teamverband maken zij pas echt het verschil. Om ze optimaal te kunnen laten samenwerken is communicatie van cruciaal belang. 

Collaboration event 11 november 
Het Cisco Collaboration event staat in het teken van team productiviteit. Een onderwerp wat door de komst van chat, presence en conferencing oplossingen verzadigd gebied lijkt te zijn, maar niets is minder waar. Veel van de oplossingen zoals we deze vandaag de dag bij bedrijven zien hebben ten doel de persoonlijke productiviteit te verbeteren. Minder reizen, betere bereikbaarheid, snel de juiste contactpersoon vinden en bereiken en vooral dus meer in minder tijd kunnen doen. 

Als het gaat over team productiviteit dan staat de output die teams leveren centraal. U kunt hierbij denken aan marketingteams die aan een nieuwe marketingcampagne werken, sales teams waar in teamverband aan projecten wordt gewerkt of development teams die een nieuw product ontwikkelen. In alle gevallen dagelijkse business waarin het resultaat centraal staat en waarbij het individu een schakel is in het grotere geheel. Het optimaal laten samenwerken van deze teams vraagt om een manier van werken die deze teamdynamiek versterkt en waarmee teams nog makkelijker en slimmer met elkaar kunnen samenwerken. 

Cisco Spark en Apple partnership 
Tijdens het Cisco Collaboration Event delen we onze visie op het gebied team productiviteit en presenteren wij u Cisco Spark; het cloud managed platform voor Enterprise Messaging, meetings en telefonie services. Wij laten u zien hoe Cisco Spark virtuele teams ondersteunt en discussie, content en videomeetings in één applicatie samenbrengt en hoe u als Cisco partner daarop kunt inspelen. Daarnaast mag een live demo van de integratie, welke Cisco met Apple heeft ontwikkeld, van telefonie en video in Apple iOS devices uiteraard niet ontbreken

Terug naar nieuws overzicht
Mobility